igår

Igår efter grötstunden började det ösa ner regn utanför fönstren, vi myst inne och målade naglarna drack thé och lyssnade på Edith Piaf!
Matilda målade jättefina naglar med elefanter, giraffer, papegojor och sköldpaddor på!
Jag försökte mig på att måla fina katter på naglarna men det gick inte så bra så det fick bli söta hjärtan istället.
Sen kom mamma hem med boriskaka.

På kvällen gick jag och matilda till affären och handlade. När vi kom hem så satt våran moster Lena i soffan som en överrraskning. Så vi myste med att kolla på fransk film och åt god choklad och frukt till det.

GRÖT

Ä-N-T-L-I-G-E-N fredag! Så himla skönt och nu har jag bara två riktiga skoldagar kvar innan sommarlovet. Längtar så in i satan efter sommarlov, ledighet, långa mornar och njuta av landet! När jag kom hem efter skolan idag hade jag och min syster en liten mellanmålsstund med god gröt och thé.

Vi hade vanlig havregrynsgröt men kokade med russin, torkade persikor och hasselnötter. Hasselnötterna hade vi rostat innan vi la i dem i gröten. Och det blev såklart supergott! Sen toppar man gröten med ljus sirap och kanel och lite mjölk.

yellow

Tja allihopa det har varit plugga på dagens schema och rumpträning går runt och spänner hela tiden och körde kisande hunden samtidigt som jag räknade till 100 gånger 2 på franska! Ha ha vet inte varför egentligen. Är hungrig och det finns inget att äta, jag gick till kylen men det fanns inget sen gick jag dit igen typ tio minuter senare i förhoppning om att det skulle finnas något då, men dock det var tomt då med. Lever på thé ha ha
Har egentligen inte tid med att blogga, men kände att jag behövde en liten paus. 

Ska bli så himla skönt med sommarlov. Kan ni fatta det är bara tre riktiga skoldagar kvar! Dem andra är vi lediga på, fast får lite (mycket) ångest, också.
Här får ni se några väldigt fina bilder från inspiratinsmappar jag har, tyvärr har jag inga källor kvar. Säg gärna till om det är eran bild så att jag kan skriva källa! ;)







Dem här Loboutins har jag varit lite sådär smått förälskad i sen jag var typ 13.


Det var några från min gula inspirationsmapp ;)

21 maj

Idag hade vi äntligen våran twilight-träff, som blev riktigt lyckad, den blev ganska liten men det var mysigt! Jag orkar inte skriva något så ni får se våran dag i bilder :)
Våran gigantiska tårta som var riktigt god!
Arrangörerna längst ner och några utav dem som kom på träffen!
Vi sitter och rättar några tävlingsbbidrag.
fin gemenskap :)
mot slutet av dagen.
En riktigt lyckad dag! Blev sugen på anordna en till ha ha

Sen efter träffen gick jag mamma och matilda till sjukhuset för att besöka min farmor. Var där igår också och typ i förr förrigår. Efter det åkte vi hem och nu har jag varit hemma ett tag och läst en massa bloggar och beställt ELLE prenumeration :)

twiligth-träff

Kom på att jag inte gjort reklam för twilight-träffen som jag Amanda och Lisa har nu på lördag! Gå in HÄR så får ni all information! Idag hade vi ett sista möte med biblioteket och våran första intervju med UNT ha ha. Det var asroligt trodde verkligen inte något sånt. Det var en telefon intervju och båda jag och Amanda tyckte det var lite läskigt att bli intervjuade så där helt plötsligt, så det fick Lisa göra. Och hon gjorde det så bra, artikeln kommer ut imorgon och den kommer finnas på kultursidorna! Det är så jävla crazy och jag kan inte fatta att träffen är på lördag!
Ni kan gå in på våran blogg twifansen.blogg.se för att läsa allt om träffen men också för att jag har varit superduktig och skrivit 11 inlägg bara idag!

ZARA

Håller ni inte med mig att dem här klackarna är helt underbara, från ZARA för 799 kr

dreams

Hej, en väldigt trött tjej ska nu gå och lägga sig. Efter mycket pluggande har förhoppningsvis denna tjej blivit snäppet smartare. Har skrivit färdigt min inlämingsuppgift och pluggat på svåra spanska glosor. Känner mig duktig. Nu ska jag få ynka 6 1/2 timmars sömn, känns inte bra.. men god natt då iallafall eller förhoppningsvis ligger ni och sover nu, förhoppningsvis läser ni det om typ tio timmar istället för nu, för jag är avundsjuk på er som just nu är inne och svävar i era fantasiers djupaste och vildaste drömmar. Ta mig till sängen..


lindo

Hej alla glada! Nu har jag bestämt för att jag ska skicka efter den här underbara bikinin, älskar den sen första ögonkastet! ha ha Idag har alla kommunala skolor varit totally lediga from school, men inte jag. Jag gick upp halv sju, klädde på mig åt frukost allt det vanliga. Sen har jag pluggat och pluggat men lite flum blev det kanske där emellan. Det blir mycket plugg den här veckan speciellt idag och imorgon har jäkla mycket på onsadag känns det som. Nu ska jag sluta babla, men kan vädret bestämma sig någon gång, sun or rain?! Har själv längtat efter åskan ett tag nu, KOOM det är så mysigt :)

Jade Jagger

Jade Jaggers kollektion i samarbete med Indiska släpps idag!

more fruit


VILL HA SÅ JÄVLA UNDERBART FIN ÄSKAR!


Ser ut som att H&M är inspirerad av prada :)

we ♥ fruit

 


wonderful beautiful colours

Måste bara säga jag med ÄLSKAR VÄDRET! Sån härlig dag det har varit som tyvärr börjar lida mott sitt slut. Vi hade idrottsdag hela dagen som blev inställd för det hade blivit en dubbelbokning. Så vi fick helt enkelt inte plats. Så våran skola tog en lång härlig promenad längs fyrisån till ultuna. Där åt vi lunch och låg och stekte i solen, sen var jag och lisa "lekledare" så vi körde lite roliga lekar som vi lärt oss från konfirmationen.
När jag kom hem låg jag och solade ännu mer samtidigt som jag lyssnade på edit piaf.

Härlig men lite "läskig" bild från igår, benen ni tror hör ihop med varandra gör inte det bara så att ni vet att ni hade fel ;) och bilden är lisas från lisas blogg det är mina och lisas ben ha ha :D

sunny

Ny dag på veckan nu känns det verkligen som sommar så härligt! Har kollat lite på the city när jag kom hem och plattat håret ingen anledning till det, bara kände för det. Jag brukar ju inte platta så jag är ganska snäll mot mitt hår. Förutom att jag färgade det igår det är lite mörkare brunt nu, jag tror det är ungefär som min naturliga färg. Nu ska jag gå och fixa lite thé, jag är förkyld så ska försöka kurera mig lite. Hoppas jag kan vara med på friidrotsdagen imorgon.

bild från valborg :)

3 maj

Hej är sjukt förkyld så jag stannade hem idag men nu ska jag inte göra något tycka synd om mig inlägg. Tittade på Remember me på morgonen och grät, såklart den är sjukt sorglig. Kan inte smälta hur snygg Robert är. Nu ska jag värma lite mat. Börja känna mig lite bättre faktiskt efter att jag har druckit en massa vatten med pressad vitlök och pressad citron i. På kvällen måste jag gå på min sista gudstjänst sen konfirmeras jag på söndag.
Det var allt för mig just nu :)

Bild kopierad direkt från lisas blogg

RSS 2.0