kings speech

Jag har verkligen inte känt någon som helst dragningskraft till datan på länge! Sorry för noll update på twifansen också, till amanda o lisa, har verkligen inte orkat sitta framför datan. Men nu SKA jag anstränga mig att uppdatera mera!

Men sen har jag inte bara legat i soffan och sappat mellan tv kanalerna, detta lov. Jag har varit väldigt kreativ och ritat, a lot. Min nya passion ha ha. Jag har umgåtts med min kära mormor ikväll vi hade en mysig kväll och såg "The Kings Speech" den var faktiskt riktigt bra, den har ju fått bra kritik, så det var inte en överraskning direkt.
Men i stort sett har jag bara tagit det lugnt och gjort saker som man ska jag göra när man har lov, sova, äta, andas!

Nu ska jag sova, kisses! BARA FÖR ATT GÖRA FOLK AVUNDSJUKA SÅ ÄR ALLA SOM GÅR I KUNSKAPSSKOLAN LEDIGA IMRN OCKSÅ, SÅ PÅ TISDAG BLIR DET SKOLA FÖR MIN DEL! :D

bjuder på en gammal ego picture på ; mig

I♥SUSHI

Jag hade en trevlig kväll igår hemma hos Ariel med mamma och matilda vi spelade spel och åt god mat! Nu ska jag och matilda ta oss ner på stan för att luncha sushi, jag har ju rabattkuponger på stans godaste och trevligaste sushiställe! Det ska bli gott magen kurrar! Vilket tråkigt inlägg men see ya!

colors

Har varit borta från skolan en hel vecka och jag är fortfarande inte helt frisk. Nu har jag ingen feber men en riktigt envis förkylning, jag orkar fortfarande inte göra något är svag och bara trött. Igår sov jag hela dagen kollade inte ens på tv var inte inne på datan, vaknade när det var mörkt. INTE kul ;( men nu ska jag sluta klaga, snart är det vår!

Och det kommer bli så mycket färger i vår och sommar, love it, rosa läppar, gröna naglar och gula klänningar! :D

the pierces-secret
COLORLIPS2

överraskning

Fick ett oväntat trevligt litet besök av fina Sofia. Hon kom med karameller som piggade upp mig. Känner mig så ensmam hoppas någon kommer hem snart ha ha. Nu ska jag fortsätta läsa älskade ELLE!

hehe är innepå matildas data så ni får en gammal bild, ser inte alls helt störd ut på bilden.. nej nej..

ELLE

Är hemma idag också och är sjuk, kollar på O.C nu för nu har jag kollat färdigt på alla pretty little liars och gossip girl man kan se, fast det kom ut ett nytt pll avsnitt igår som jag ska titta på senare. Egentligen orkar jag inte ens kolla på filma, data ellér tv. Men blir så jäkla uttråkad av att bara ligga i sängen och sova, som jag har gjort heela helgen.

Igår så var det ju alla ♥ dag och jag var sjuk. Men jag hade det riktigt mysigt i alla fall med nya ELLE och så kom min kära syster med jättegoda små mini praliner och ett gulligt kort. Pralinerna var ursöta med hjärtan, enhörnigar och blommar på!

När jag kollat färdigt på O.C ska jag ta en dusch och om jag orkar ska jag fixa mina naglar och ögonbryn, sen ta en kopp té och fortsätta läsa underbara ELLE! :)

hehe dålig webcam bild ;)

sjukling

Vaknade idag med feber och hosta. INTE KUL. Så jag har legat i sängen hela dagen, tog en Ipren så att febern försvann lite grann. Men gah hatar att vara sjuk och det känns som att typ alla har blivit sjuka efter falun veckan, ha ha. Skönt att man är ledig imorgon då :) Ikväll blir det solsidan, jippie! Jag missar konfan idag också, det verkade kul för att typ alla konfirmander från hela uppsala skulle träffas. Så ännu ett minus att bli sjuk just idag också..

Nu ska jag ta fram ben and jerryn pappa köpte till mig och kolla på PrettyLittleLiars och GossipGirl! :D

Det måste ju seriös gå något sjukligt virus på den här skolan som gör så att ALLA blir sjuka ;(

YSL

Har precis kollat färdigt på en dokumentär om Yves Saint Laurent som var väldigt intressant. Han är så himla cool att han var Christian Diors kollega och sen fick ta över som 21 åring. Han har skapat så underbara klänningar och hela unisex modet.

Annars idag har jag bara kollat på pll, är helt beroende. Skulle måla lite akvarell också men hann inte så jag ska göra det imorgon. Är så inspirerad efter falun ha ha. Imorgon tar jag kanske upp staflit från källaren och har en målardag. Jag kan inte påstå att jag är bra på det men det är roligt kan sitta i timmar och måla och rita.

Nu blir det mer pll och kanske lite gg det var ett tag sen nu, för jag har ju blivit helt beroende av pll på senaste tiden.

lite bilder

ALLA BILDER ÄR TJUVADE FRÅN LISA ha ha ha

oo-o7

Nu ska jag sova och det ska bli så skönt att ingen väcker mig på morgonen, ha ha =)

florence and the machine-you´ve got the love


PLL

Hej, nu ligger en trött tjej i sängen och ska snart titta vidare på pretty little liars, ville bara säga hej först och skriva att jag överlevde den roliga veckan i falun. Det kändes som att veckan gick jättesnabtt skulle lugnt kunnat stannat en vecka till, fast det var ändå skönt att komma hem.

Matilda kom till skolan för att hjälpa mig med packningen hon var så snäll och bjöd mig på fika på fågelsången, så vi trippade direkt till uppsala stad, med all packning..Vi hade det riktigt mysigt, men lite tunga samtalsämnen..Vi åkte sedan hem och åt pannkakor med mamma och kollade på film. Har saknat lite dem enkla mysiga hemmakvällarna med film. Så skönt att va hemma :) oj känner att jag bara pratar på.. Ska sluta nu slänger in lite musik och sen imorgon eller nån annan dag kommer bilder från falun - en massa :D




PINK day


falun

Nu är jag i falun, vi sitter och kollar på himym:) Vi har haft slöjd hela dan typ. Imorgon har vi bild och hemkunskap. Lite tråkigt inlägg ha ha men lite hedstrom ifl ;)

a horrible place to be


Kiss with a fist

Nu har jag uppdaterat en massa på twifansen, hemsk dålig uppdatering nu förresten. Måste bättra mig! Det känns verkligen som söndag, så jag kommer på mig själv flera gånger idag att det är lördag, ha ha. Men idag ska jag laga fiskgratäng och smoothie :) och så ska pappa äntligen borra upp min tavla, he he det har tagit lite tid. Men jag har inte direkt brytt mig att den bara står där. Men det ska blir roligt att få upp den!
Idag måste jag också packa till Falun, så jag inte glömmer något, hatar när man kommer på saker sen. Kan liksom inte klara mig utan någonting ha ha.
Juste, ja ska fota mina fina lampor idag, så att ni får se dem! :)

Lyssna på den här låten älskar den, älskar florence and the machine, kiss with a fist.. =)


Bild på mig tagen typ nyss, med webcam..orkar aldrig hämta kamera och grejer he he

they never changes

Är kär i mina fina bordslampor mamma kom hem med till mig idag. Älskar dem. Dem förgyller rummet ha ha. Men ja ni får se dem nån annan gång..när jag orkar ta foton på dem!

Nu är jag trött och imorgon SKA jag laga den dära j*vla fiskgratängen, så att jag är förberedd inför Falun. Men det blir kul att bjuda familjen på mat som jag kommer ha lagat helt själv, Stolt* :D Hoppas det blir gott så att jag inte typ matförgiftar alla, vet aldrig, sånt kan ju hända. Hoppas inte på det då. Nu ska jag sova natti :)

den årliga bilden från häslingland
sant

Ben And Jerry

Sitter och har fedagsmys med mamma Ben & Jerry har jag till filmen har varit sugen på det huur länge som helst! Vi tittar på någon gammal film från 1989, en komedi ganska rolig faktisk, skriver kanske mera sen =)

kvällningen

Nu har jag precis kommit hem från gränby centrum med mamma, vi köpte lite nödvändiga saker till mig till när jag åker till Falun. Åker ju på måndag, ska bli så roligt. På kunskap där jag går åker man ju och bor på internat i en vecka för att ha slöjd, bild, no & hemkunskap. Det är typ det bästa med skolan ha ha fast samtidigt det sämsta eftersom att man får alla betygen i slöjd och hemkunskap satta på en vecka! :o Men aja det funkar =)

Nu under kvällen har jag massa att göra och under hela helgen. Men nu ska jag äta middag CIAO, muchas besos♥ 

ha ha får inte ni lust att åka tillbaka i tiden ibland bara för att krama sig själv när man var liten? ha ha eller är det bara jag som är ego ;o


heavy in your arms

Har inte orkat göra något inlägg idag, är helt slut. Det var så skönt idag när jag emma och ewe gick och prata med rektorn, som är ny, och hon var så snäll och förstående. Vi hade så mycket att klaga på. Det var som att en omedveten börda ramlade av och ännu en börda ramlade av idag ha ha. Ordet börda låter lite.. Men ja det är så skönt när man pratar ut om saker. Så jobbigt att hålla allt inom sig. Nu mår jag snäppet bättre och känner mig lite lättare, när jag slipper bära på dem dära tunga b-ö-r-d-o-r-n-a, ha ha!

Nu ska jag vara GLAD och det ska jag fortsätta vara läääänge för snart blir det Falun i en vecka och sen kungsberget, med dem bästa, ska bli så kul! :D

Här är en väldigt gullig bild på Emma från Romme i sjuan! =)


allan heter han

Alltså min syster läser världens roliga bok. Hon läste lite för mig typ några sidor och flera asgarva vi i typ fem min och fortsatte. Hahahahaha. Men den är rolig och om ni blir nyfikna och vill läsa den så heter den något i stil med "hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" , bästa titeln och allt!

de jag läser

Nu har jag fixat mina naglar dem fick blir röda med lite glitter i, tycker själv att resultatet blev riktigt nice!

Nu tänkte jag skriva om de kända bloggar jag brukar läsa var dag.

Börjar med Elsa Billgren älskar att läsa i hennes blogg och hennes fina vintage klänningar!
elsa.elle.se
Blondinbella är så himla cool så ung och så framgånsrik!
blondinbella.se
Petra Tungården började läsa hennes blogg ganska nyligen, hon är ju typ snyggast i sverige! ha ha
shecitys.se
Brukade läsa Kenzas blogg förut men har slutat med det nu för jag finner inget nöje i bloggen längre, tycker den har blivit ganska tråkig.

waste of time

Nu använder jag mig av min "plugg tips lista" ha ha gaah har så mycket att göra!

Har egentligen inget att skriva tänkte först att jag ska fet länka till -->>twifansen.blogg.se bara för att jag vill och inte har något att göra, men det kaaanske kan bero på också att det är världens bästa blogg :D
Heelt onödigt inlägg..
gammal bild från sjuan =)


RSS 2.0