blalbala :D

Jag vaknar och blir taggad över att åka till skolan och plugga och göra färdigt mina f*king steg. Så kommer man dit (lite sent) och så självklart har man teknikdag hela dagen. Men det var ändå ganska kul! Jag Amanda och Emma gjorde världens snyggaste fallskärm......typ :D och ägget höll, fast det gjorde alla andras också :( Så det spelar ingen roll.
Efter skolan åkte jag och Amanda ner på stan vandrade till holmlunds för att kolla efter en jacka. Men den satt inge bra, på mig iallafall. Hmm jag hittar ju aldrig någon jacka :( Sen var vi tjocka och fikade men det vi tog först var pissäckligt så då köpte vi nytt fika som var gott! TJOOCKISAR!


Ding Dong

Det blev lite flumm på engelskan idag, kan man ju säga. I skolan bjöd dem på pepparkakor och jag är inte liiite tjockis alla tog typ två tre så kommer jag bah sju mohhahh och sen tog jag två till. FAST jag gav en till amanda så jag åt bara åtta, var tvungen att säga det så att jag får mig att känna mig liiite bättre än alla andra, mohhahh.
Får ångest och blir panikslagen, vet inte vad jag ska gör, nu kom jag på!
Jag ska gå in till mitt rum (med min käraste dator) sätta på mig mina mysigaste myskläder.
Krypa ner under det varma duntäcket.
Titta på gossipgirl med en kopp varmt té, how lovely? :)

as I promised ;)

Dem lovade bilderna är här. Ha ha jag och Lisa var liiite busiga i skolan, som ni får se här mohhahaha!
Allt för att få många besökare :D
sen här kommer lite bilder från the city! :D
älskar dig lisisen! ♥

19.59.41

Att "surfa" runt på nätet är typ mitt liv. Ha ha. Facebook och bloggar är det jag lever för. I dag var jag med finastelisa på stan och hade det hur mysigt och roligt som helst och jag köpte min första julklapp för i år också!
Nu ska jag äta HEJSVEJS:)
Lisa och jag på stan för typ ett år sen :)

damp

*DAMPBARN*

surprice!

Ännu ett inlägg i skolan, nu är klockan 14.29 så slutade för en halvtimme sen. Men jag och Lisa sitter kvar här och arbetar lite oooch uppdaterar twifansen! :) Senare kommer några bilder och kanske någon film från hur busiga vi har varit idag :o hahahhah När vi känner att vi har varit i skolan för länga och bara kan spy på att fortsätta se allt som har med skola att gör så ska vi tralla ner på stan och kanske hitta lite julklappar!



köp vår goda glass!

Sitter nu in shcool har bara hunnit haft svenska och jag och Lisa gjorde värsta coola reklamen. "Alla villa ha den för det är mer än bara glass" mohahah Ska snart ha lucnh, besos ♥


sov gott, dröm sött, dröm om mig!


neandertalare

Första dagen som jag inte haft huvudvärk, hoppas jag slipper vara "huvudvärksfri" hela dagen ut ha ha! Idag har jag haft NO prov och det gick ju sådär när det dök upp två oväntade frågor på provet helt plötsligt!? Men det gick ändå ganska bra, sen vara jag duktig och skrev ganska mycket på SO inlämningsuppgiften, och det blev ju inte lite flumm på PH ha ha "tiny weny stringbikini" och neandertalare , Ja emma och ewe fattar x)
Igår skrev jag inte om, jag Amanda och Lisa gick ner på stan vi fikade och satt pratade. Sen åkte vi till slottet för att kolla på ljusbelysningsgrejen, den var ascool! Ha ha vi stod där helt öde framför slottet i snö stormen, riktigt mysigt!
Nu ikväll blir det PLUUUUUUUUUUUGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, AAAAAAAHHHHH, PAANIIIIK!:o
jag, amanda och ewe från förra vintern!

klagomålsinlägg!

Vilken seg dag det har varit idag! Skolan gick snabbt som vanligt men annars så har jag haft världens huvudvärk, som vanligt. Så jag kunde inte gå på dansen låg istället och sov i två timmar i ett helt kolsvart rum. Känner mig seg och sjuk. NOOHOO. Känns som att jag klagar hela tiden. Men det är ju så. Men sen beställde dem pizza så jag och Mati delade på en vegetarisk (jag orkar aldrig en hel, ha ha) Så det var typ min dag:o
Nu ska jag sova men föööörst, my lovely gossipgirl!


my schedule for the evening

Ett par skor rikare är man nu då! Hittade ett par jättefina klackar ganska enkla men fina. Mamma hittade två par skor som också var riktigt fina! Nu ska jag uppdatera twifansen kolla på ett avsnitt av GG och studera! :)


new shoes

Hemkommen från skolan nu, det gick bra i skolan allt jag hann göra idag var lunch, plugga lite till so provet, skriva provet, eng och sen sluta!? snacka om korta dagar, men jag ska inte klaga, tänk på dem som inte får gå i skolan, och sooo badly want´s to! stackarna Jag kom som sagt precis hem och så ringer pappa och säger att jag ska ta mig ner på stan senare för att titta på skor, lite drygt eftersom att jag precis var där:o men alltid kul med skor! :D
Bilden är från i somras på landet, ha ha gissa om jag gick runt så i den lilla staden norrtälje också!

ögongodis för you

Klockan är kvart i åtta, det är måndag därför börjar jag klockan tio, det är skönt att vara hemma men inte när det är två främlingar som går runt i varje rum och borrar. Inte så kul. Nu ska jag plugga lite mera till so provet och äta upp mitt ägg, det hör till med lite buller och bång ibland, kanske?! hahah

Här får ni lite ögongodis! :)


tralalala

sTalKer in yOur SpeAkeR
Nu åker kakan in i ugnen inom 20 min får jag avnjuta en varm och god kladdkaka!
För tre dagar sen var det ju premiär för "Harry Potter och dödsrelikerna del 1" åhh jag vill se den nu!
Tidigare under kvällen var det bakom kulisserna på filmen, där man fick se hur dem har gjort med alla effekter och allt. Det var as coolt! Vill se nu nu nu!
Imorgon ska jag på basar hmm undrar vilken tid den började ska gå och kolla det nu! :)
see youuu, besos!

paris


do be do be do

Jag fick stanna hemma idag på grund av min huvudvärk som aldrig går över. It kills me. Nu på morgonen har jag sovit och läst "när jag hör din röst" Har egentligen SO prov idag det missar jag, gör inte mig så mycket nu kan jag ju bara öva mera :) Men däremot missar jag musiken, som jag sett fram emot hela veckan :(( Tråk Tråk!
För dig ska jag, göra det tusen gånger om

.

I feel sick, I have headache, allt är som det ska, typ. Jag orkar inte att jag alltid har huvudvärk längre, lovar att jag har något fel på synen eller något som gör att jag får det. :@ . Ska väl ta och kolla upp det, snart.
Nu är det pluggtime och jag vill bara sova. Wish me luck.

Jag vill bara försvinna för en stund.


I ♥ ROBERT PATTINSON


I AM CHUCK BASS

Chuck: I AM CHUCK BASS, But who cares    Blair: I do  Don´t you understand I always be there for you
Whatever you wanna do to your self, please don´t do that to me
Och där slutade det, megavideo ska ALLTID sluta vid de mest olägligaste tillfällena. Blair höll på att rädda Chuck från att hoppa, han skulle precis ta tag i hennes hand och i det ögonblicket är man tvungen att vänta 55 minuter för att kunna fortsätta, hur irriterande är inte det!? Även fast jag redan vet precis vad som händer och har sett det ett antal gånger förut, så känns det ändå som att han kommer hoppa.
Så nu måste jag fördriva tiden lite, vad kan jag göra? hummm.... Ja jag kan äTa typ alltid det man gör när man har tråkigt, you know you love me, hihihihi.



coffe time

Fan vilken skillnad, Fan vad glad man blir, pigg och allt är bättre när man börjar dagen med en kopp kaffe! Annars har jag alltid vääärldens huvudvärk, varje dag, och så är jag hur trööött som helst, varje dag -,- Men börjar jag dagen med en kopp kaffe slipper jag allt det och jag blir supersmart i skolan (y) ....eller så kanske jag ska sova liite mer på nätterna. Men nu när jag hittat en annan lösning (som är mycket så mycket bättre) så kör jag naturligtvis på den! + så är ju kaffe otroligt gott! Jag kan inte fatta hur folk inte kan tycka om just kaffe?! En av dem ljuvligaste dofterna i hela universum är dem ljuvliga kaffebönorna man känner när man trippar förbi Lindvalls kaffe, love It!
Tips idag, drick kaffe, lev livet, tänk inte så mycket, var spontan, lyssna på musik, bli kär och ät liite choklad.
Då blir allt bra jag lovar.

Min dag kommer att fortsätta så här, gossip girl, öva spanska, äta, konfirmation, hem, kanske gossip girl, sova:))


kvällen

I hate everyone - get set go
Så himla skönt, ligger i sängen till skön musik, är nyduschad och fräsh, man känner sig ännu duktigare och njuter ännu mera av livet efter danspasset som var ikväll, det gick faktiskt asbra! Nu ska jag kolla på ett avsnitt av gossip girl, som får avsluta denna afton, god night XO XO

gubben i lådan

Daniel adams ray - gubben i lådan
Min dag, skolan - hem - sitta vid datan, sen blire det dans på kvällen! Inte så speciellt schema för dagen :/


my sis

Mati och jag har spelat monopol tills nu, jag vann (a), nu ska vi sova ska ju upp tidigt imorgon :))
Min allra käraste syster, god natt!

universums bästa!

Hola mis amigos! Min dag började med att jag vaknade runt åtta tiden och elva så skulle jag på gudstjänst i årsta kyrkan. Vi stannade kvar där ett tag och drack kyrkkaffe (bulle och saft) ha ha Sen tog jag Amanda och Sofia en uppfriskande och mysig promenad hem med raska steg ha ha Nu myser jag med familjen och firar fars dag, Jag har världens bästa pappa! I morgon ska hela skolan till fyrishov, jag vill inte, bläää. Jag orkar inte blogga egentligen vi hörs, euhm later! XOXO

style by tyra

Vill ha den här ringen från style by tyra, visst är den fin!

vi slår klackarna i taket!

Sitter och myser i sängen med en kopp té :)) Ska kolla på gossip girl och sedan ta tag i studierna. Först måste jag bara berätta varför jag inte uppdaterat förräns tio i fem. I dag har jag varit i årsta kyrkan med konfan det har varit en jätterolig dag! Hör ni det alla som missade ha ha nu kommer ni istället få bli piskade och göra slavarbete någon annan lördag mohhahahaah skadeglädje. Idag fick vi våra biblar, aw, sen delades vi in i grupper i dem grupperna fick vi göra en massa uppdrag, som var lite roliga sådär ha ha Nu kan jag inte berätta mer bara att det är gudstjänst imorgon i årsta kyrkan och alla är så välkomna så! Imorgon klockan 11.00 :))) Vi har valt pslamerna, förbönerna och gjort en liten utställning om bibeln, kul va?! :oooo

season 2 episode 7, just so you know!

Min ögonlock är för tunga för att hålla uppe. Jag vill bara sova men det finns en annan del som bara måste kolla färdigt på gossip girl, den delen övervägde. Jag vill höra de tre meningarna och de åtta bokstäverna.

Hallelujah

Now I've heard there was a secret chord
That David played, and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do you?
It goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall, the major lift
The baffled king composing Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah

 

Idag på musiken lärde jag mig en bit av Hallelujah på piano, vi ska kanske spela den på julavslutningen. Hoppas det blir den för den vara ganska enkel och så är den ju så fiin!

Nu håller Matilda på att baka goda chokladmuffins med nötter och grejer, muums! idag ska Ariel komma hit vi ska ha myskväll och kolla på film. ÄÄÄÄNTLIGEN fredag! :))

 

 


muuums

hihihihihi Idaaag har jag vaaarit i skooolan och jag gjorde projektproooov och det gick braaaa! duktig :D Sen så har jag nu 3000 KR för att jag varit så duktig och gjort affärer mohhahha Jag har sålt min säng som ni redan vet och idag, nyss, sålde jag mitt fotbollsspel :D:D Jippie! Så nu måste jag kika efter saker dvs möbler och fina saker så mitt rum inte ska se så tomt ut mohahhahahahahaahha Jaja jag är i alla fall en GLAD tjej nu, mihihihihihihihih!
Nu blire GG för hela slanten och en kopp med té vid sidan av!
Slumpad bild på mig på min trettonårsdag, ser ni alla bakverk:o muuums
Jag har haft som en tradition att jag har olika teman på mina födelsedagar när jag fyllde tretton var det 1700 tal inspirerad av marie antoinette!

blandat

Har väärldens huvudvärk. Dampar. Men jag hatar huvudvärk och det är skolans fel! :(( Nu ska jag få ännu mera huvudvärk måste plugga ännu mera. Ska bli bästis med svenskan och so:n! :) Sen blire nog ett avsnitt av gossip girl!
En liten blandning av mina favoriter!

kommentera!


10 november

Tja herregud vad jag är trött och frusen. Appropå gud jag ska ju till kyrkan idag på konfa vid halv sex. Har massa saker jag måste göra innan så vi hörs senare, love ya!

just so you know

Då får man väl säga god natt det är ny dag imorgon med en massa snö, yeeah! :D ♥
Jag har så stor lust att åka skridskor och skidor nu men framförallt skridskor bara så att ni vet.

Hej mitt vinterland!

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på "hej mitt vinterland" ha ha Nu är det jättemycket snö ute, kom precis hem från affären med mamma och det var huuur mycket snö som helst! Vilket jag älskar. Nu ska jag kolla på, nehe, joo, GG!
Förra vintern!


snöstorm

Precis som jag skrev tidigare att det är så mysigt att kylan börjar komma och nu så bara älskar jag och njuter av att snön är här nu! Tänk att den kom bara en dag efter att jag skrev det, ha ha nu är det värsta mycket snö ute, love it!
När jag kom hem idag efter skolan tog jag av mig alla blöta kläder på med pyjamas tjocka strumpor och morgonrock och så gjorde jag iordning mannagrynsgröt, älska! Nu ska jag dricka en varm kopp té och kolla på GossipGirl, ofc.
Och jag bara längtar efter att ta mina första steg ut i snön imorgon!♥♥

Jag för typ tuuuuusen år sen tror det var kanske fyra år sen eller nåt sånt ha ha


54 min

Känner mig som en prinssesa på ärten. Ha ha jag har ju fortfarande ingen säng så jag sover på tre madrasser ha ha men nu vet jag vilken säng jag ska köpa i alla fall! (Y) Håller på och kollar på Gossip Girl men på megavideo så kan man bara titta 55 min och sen vänta 54 min för att fortsätta dryyyyyyyygt! men men..

ooh oui oui


love that picture


lovely♥

klockan är strax efter fyra och solen har gått ner vinterns kyla kryper in mer och mer och jag älskar det.

det var jag

I am back. Jag är trupersuper hungrig nu för i skolan bjöds det på bajs och potatis. Typ. Nej men det var bläää äckligt, såå systra mi är ultrasnäll och fixar i ordning något gott som jag kan mätta min mage med nu :D
Har ingen aning men jag är på toppenhumör. oooch jag vill åka konståkning nu nu nu! saknar det faktiskt liiiiiiiite.
Lyssna på den här låten så blir ni pigga och glad, lovar.
familjen - det var jag

älskade tokyo

excited!

Måste bara skriva att jag är såå exalterad för idag börjar inspelningen av breaking dawn!!



Gaah vilka fina bilder!

Idag har jag sovmorgon till 10 så nu har jag lite tid över att sitta vid datan! :)

a disaster

Tja idag blev det uppenbarligen inte mycket bloggande men jag kan ju inte alltid vara på topp. Men idag så tog jag en sväng förbi min farmor och hade det mysigt med familjen. Jag fick också se en massa underbart söta bilder på mina tvillingkusiner som är ungefär ett halvår nu. Dem är olagligt söta! Nu är jag hemma igen och imorgon börjar skolan igen. PAANIIK jag har inte gjort nååågonting det här höstlovet. Jag säger till mig själv hela fucking jävla tiden "Julia gå och plugga nu!" men självklart händer det inte. Kan jag inte bara få lite disciplin, snälla. Men nu ska jag ta tag i det här nu nu nu nu nu nu nu nu nu NUUUUUUU okej ni fattar, men pussisar på er!

(Och en sak fööörlåt för att jag låtit er stå ut med den här designen som jag har haft såå läänge men jag har bara inte insett att den är ful på era datorer för på min data är den ju jättefin, jag har laddat ner ett typsnitt på min data som dem flesta inte har så därför ser det heeelt cp ut men lugn det ska fixas)


god night moon and som stars

Det känns som att alla mina kvällar/nätter slutar framför datan efter att jag tittat på ett flertal avsnitt av Gossip Girl och ja, så blir det ikväll/natt med! bonne nuit♥

GossipGirl


paris

Jag känner att jag har börjat få bloggtorka nu inläggen blir bara tråkigare och tråkigare. BLÄÄ. Jag kan  berätta lite om hur min dag har sett ut lite som igår faktiskt. Idag åkte Matilda och jag till Ikea och fortsatte att kolla efter saker. Jag fick inte med mig nånting hem även fast det finns sååå myket jag vill ha men plånboken är så tunn så där sprack det. Det finns iallafall en jättefin och stooor tavla som jag ska köpa någon gång, eller så kanske jag får den till jul man vet aldrig. oooch jag troor att jag har hittat den rätta sängen. Nu ska jag sluta tjata om hur fint mitt rum kommer bli moahahha eller kommer det?!

VILL HA!

Jag är med och tävlar om en systemkamera som jag verkligen vill ha! Klicka på bilden för att tävla du också!

perfektion

Nu vet jag precis hur jag ska ha mitt rum och ifall ni kunde gissa ut hur jag tänkte ha det först (på sneakpeaken) men då har ni gissat fel för jag har ändrat mig. Jag kan säga I ♥ PARIS vad säger ni nu då, vaa?!? ha ha men ni får se när det är färdigt det kommer att döja låååååååång tid men ändå:))
Idag fick jag iallafall med mig hem ett par jättefina gardiner från Ikea, de rullar på som det ska nu mohahahha x)
Ja ni kan ju gissa vad jag gör nu klockan 21.13 på en fredagskväll, ja men självklart kollar jag på Idol!
ÄLSKA BILDEN!

sneakpeak

HÄR KAN NI FÅ EN liiiten LEDTRÅD TILL HUR JAG KANSKE VILL ATT MITT RUM SKA SE UT! :))

design of sweden Ikea

Eftersom att jag inte har en säng nu ska jag och mamma åka till IKEA nu och sen kanske min moster skulle följa med också vi får se. Så jag ska leta efter säng och lite andra saker till rummet så vi får se ifall jag hittar nåt!
BJUDER

piinsamt

Nu ekar det inne på mitt rum ha ha det känns så jävla tomt och stort men inatt sover jag inne hos matilda som jag kommer att göra typ till jag får min säng. He he men nu ska jag kolla på GossipGirl.
Jag säger natti natti nu och juste imorgon kommer det att komma nån gubbe klockan sju morgonen och fixa nånting, jag orkar inte att jag ska ligga och sova och så kommer han in (piiinsamt) så jag måste vakna innan sju. JOBBIGT!
Men aja sånt är livet.

a smile on my lips

Okej jag vet att jag skrev att jag ville att ni skulle önska mig lycka till för att jag skulle gå och sova någon gång. Men nu behöver jag verkligen att ni håller tummarna för mig någon främling är hemma hos mig nu och kommer förmodligen köpa min säng som var till salu. Hoppas hoppas dem köper den! Nu hörde jag att det började braka lite inne på mitt rum. Det låter som att dem monterar ner den. JIPPIE. Äntligen ska den bort är så trött på den!
Jag lägger upp någon annan gång vilken säng jag ska köpa, jag tror att jag är säker, men vi får se! :)))))
Den glädjen ni känner när ni tittar på den här bilden så glad är jag fast tusen gånger värre.
Everything is gonna be perfect mohhahhahha

Breakfast at Tiffanys

God morgon typ god dag för er kanske, jag vaknade av att telefonen ringde och ringde ooch ringde jag tänkte bara nån annan kan väl svara då tanken självklart inte slog mig att jag är helt ensam igen. Så tråkigt. Fast ändå rätt så skönt. Nu kan jag ju göra precis som jag vill sätta på vilken musik som helst och sjunga till den hur högt som helst!
Men för tillfället satte jag på lite skön musik som jag kan vakna upp till efter jag ätit frukost, gissa vad jag ska göra då? Nej för vet du vad jag ska sätta på GossipGirl, sen tror jag att jag sätter på en film det får nog bli den underbaraste filmen "Breakfast at Tiffanys"!

wish me all luck

Jag bara känner inte för att sova, men jag antar att jag behöver min skönhetssömn och jag borde gått och lagt mig för läängesen men bättre nu än aldrig! GAAH vad jag blir trött på mig själv för att jag aldrig blir trött men nu ska jag tvinga mig till sömns, wish me all luck, cause I need it!
ha ha önska mig lycka till så att jag ska kunna sova, vilket skämt ja ja

00.02

Nu har jag kollat på fyra avsnitt av GG känner mig ganska trött men ett till orkar jag nog med, tror jag. Men jag säger god natt till er nu! ♥

S.A.T.C

Den hära underbara dagen har spenderats med ewe, emma och amanda jag åkte till ewe vid ett med amanda och sen hoppa emma på bussen också. Vi började direkt med att kolla SATC 1 den var fortfarande rolig ha ha Sen pratade vi väldigt mycket och gjorde lite saker he he Men nu ska jag fortsätta att kolla på GossipGirl season 1 Julia älskar´t! Hoppas ni får ha det lite bättre än mig nu! ♥

so awesome!

Sådär ja nu har jag börjat med GossipGirl season 1. Har nyss kollat kollat färdigt på två avsnitt ha ha måste säga att alla ser så himla små ut. När jag kollat igenom alla GG säsonger igen tror jag att jag kanske ska börja med att kolla igen O.C igen så awesome!

om emma ewe eller amanda ser det här skulle vi träffas imorgon och vart?! :o <3


Halloween!

Jag och Sofia hehe jag är ju inte liiite vit! :o
Här kommer några väldigt oseriösa bilder från dagen efter! osminkade och allt...
hahahaahahah sen finns det en massa andra bilder och om man jämför med dem var dem här bilderna typ stenseriösa, Så dem kommer förmodligen inte komma upp här!

2 november

Aaah vad skönt idag sov jag ut till elva! :) Nu är man ensam  hemma efter att den sista personen precis klev utanför för dörren. Alla har så mycket att göra eller iallafall nånting. Medans jag inte har någon aning om hur min dag kommer att se ut. Vi har lika många timmar på dygnet men dem timmarna kommer gå så mycket snabbare för dem som gör saker än för mig som bara kommer att vara hemma. GAAAH jag dör jag vill göra nånting nu nu nu! Men samtidigt är jag jävligt trött, så jaja vi får se.
Alla pratar så mycket om 2012 det har getts ut så mycket böcker och filmer om att det är 2012 som våran jord kommer att gå under. Jag tror inte att jorden kommer att gå under 2012 men jag tror precis som "little grandmother" säger i videon att det kommer att ske många förändringar det året. Hon heter Keisha och är en helt vanlig människa som har familj men ända sen hon fyllde åtta har hon hört röster. Hon visste att hon var annorlunda så hon höll det inom sig och berättade inte för någon. När hon fyllde trettio fick hon ett telefonsamtal där dem sa till henne att hon har i uppgift att förmedla allt hon vet till folket i hela världen. Jag tycker att hon är väldigt intressant att lyssna på för det hon säger låter väldigt logiskt i min mening.
Här kan ni besöka hennes hemsida!

god night!

Nu ska jag gå och lägga mig kikade nyss in på twifansen och då hade Amanda uppdaterat med ett par verkliga underbara bilder på Rob han var såå sexy baby. Men jag bjuder på två fina bilder här!
och sen så har jag en massa bilder som kommer att komma upp på bloggen förr eller senare från helgen så nu har ni något att se fram emot! mohahhahhahhhhahahhahahah

lazy

Nu ligger jag och Amanda fortfarande kvar i sängen ha ha och lyssnar på good  music! Vi har ingått ett avtal med Sofia att hon är våran "slav" haha vi får inte gå upp ur sängen och hon hämtar allt vi vill ha. Det tycker jag låter bra hehe fast man böööörjar bli trött på att bara ligga ner hehe
Bjuder på en bild på Sofia från förr förra Halloween ha ha

RSS 2.0