lördagsmys

Har pluggat typ hela dagen, har hunnit baka också har muffins i ugnen nu ha ha. Och nu kom pappa precis förbi med lite sushi till mig, var verkligen hungrig. Så ska äta sushi och fortsätta plugga. Har sån himla ångest sjukt mycket att göra har två prov på måndag plus att jag ska redovisa ett steg känner mig typ inte förberedd till något.
(ha ha nu ringde äggklockan och jag tog ut muffinsen, dem såg lite konstiga ut och märkte att jag hade glömt att ha i smöret...men dem blir väl snäppet "nyttigare " (Y) )

endtapes

endtapes med the joy formidable, från breaking dawn soundtracket
Jag vill bara att det ska bli tisdag nu, orkar inte vänta på att få se breaking dawn längre. Har gått runt och lyssnat på bd soundtracket i flera veckor nu eller aa ända sedan det kom ut. Och det gör det inte direkt bättre att lyssna på det, för då längtar man bara ännu mer (om det ens går). Men nu är det bara två dagar kvar typ och lite mer. dör.

11-11-11

Åhh vad jag stör mig på skype, hade bestämt att jag skulle skypa med Matilda som är i indien nu. Men som vanligt funkar ingenting..så nu har vi fått skjutit upp det två gånger, hoppas det funkar imorgon då. Om tio minuter börjar Idol, är det bara jag som tycker att den här säsongen är den allra bästa på läänge och bard är bara för underbar, men kan var lite petig ibland med allas kläder..

Versace kollektion for HM släpps i butik den 17 november, det ska bli riktigt kul att se den for real ha ha!

10 november

Här  var det mycket uppdatering i högsta grad..eller inte. Jag har bara inte orkat och inte haft inspiration. Nu sitter jag och lyssnar på musik som vanligt har precis gjort en ny spellista med en massa intron från bra tv-serier som jag gillar älskar ju som sagt att kolla på tv serier så det blev en hel del låtar. Sen håller jag och skriver om femtio talet till ett skolprojekt, vilket jag tycker är jätteroligt, så det håller jag på med förfullt är nästan färdig och det ska vara inlämmnat om tre veckor, så det känns skönt.
Nu ska jag snart kolla på Vem vet mest? med mamma ha ha, det är faktiskt rätt roligt och man inser hur lite man egentligen kan, när man bara kan svar på typ tre frågor under hela programmet...men det braiga är att man lär sig!
Hur det kunde se ut på femtiotalet↓ :)

on the road

Nu är jag trött, det kan bero på att det börjar bli vinter och det blir mörkare tidigare men även för att det har varit en lång dag idag. Har typ suttit i en bil hela dagen...Först gick jag upp tidigt på morgonen för att vi skulle skjutsa Matilda till arlanda och vinka av henne. Så då åkte vi fram och tillbaka för att sen skynda oss hem, för att hinna med en visning av en lägenhet (som vi dock inte tyckte om, så vi får fortsätta leta).
Sen åkte vi runt lite i uppsala för att göra lite ärenden och sen åkte vi till stockholm fram oh sen tillbaka...i satte vi oss på java för att käka lite lunch. Och gud vad jag är trött nu. Men klockan sex ska vi åka iväg till mormor och morfar, egentligen vill jag bara krypa ner under en filt dricka en varm kopp thé och kolla på ett avsnitt av greys, så ska göra det nu i en timma, den enda lediga tid jag har just nu...;)

kvar, kvar..

Tjaa en del saker har hänt på senaste, känns det som iaf. Twilight fan event blev inte så lyckat för mig, har haft min deppdag efter det men orkar inte skriva så mycket om det nu, för då blir jag bara ledsen. Grejen var bara att jag såg honom inte ens, alltså Rob :((
Annars så var jag ju i falun innan, där ja, var det roligt som vanligt :) Sen dem senaste dagarna har jag haft det mysigt ätit ute ganska mycket och fik lite här och var, som det ska vara. Har haft lite avsked av min syster som åker bort till asien imorgon, hon ska resa runt där med sina kompisar och vara borta hela tre och en halv månad!
...åå jösses vad jag kommer sakna henne.
Idag var jag i skolan sådär mitt på lovet, frivilligt gick jag dit och jobbade på riktigt bra med matten ett plus i kanten där.
Sen har jag blivit beroende av denna låt som handlar om att när jorden går under så kommer det att finnas en lite tårta kvar ;)

RSS 2.0