Roadtrip

Nu sitter jag i bilen på väg till skrubbis, eller ja vi är snart framme. Det är fin kvällssol så jag får se om jag kanske tar ett kvällsdopp på röjöten! Vi hörs om ungefär tre dagar;)

röda bär

Det har kommit ganska många röda fina goa smultron under dagarna jag varit borta. Fler kommer nog ha vuxit fram efter skrubbstugebesöket. Vem älskar inte smultron?

kakor o sånt

Här är fikat från margareta firandet, helt enastående. Så mycket jag har tryckt i mig men det är inte stopp än mormors födelsedag närmar sig som vi alltid firar ute i skrubbstugan och då kommer en massa släkt komma dit och mycket fika.

Det var lika trevligt och mysigt som alltid att träffa släkten. Jag har mest kört "moto" med lilla två-åriga Axel eller spelat på Hugos nintendo eller lyssnat på musik och pratat, skrattat med Ella och spelat lite kubb därtill.
Jag mamma, moster Erika och min kusin Louis åkte tåg fram och tillbaka. Vilket jag tyckte var riktigt bra för att på ditvägen hann vi förbi en sväng på Beyond Retro och på hemvägen hann jag förbi en skoaffär och hitta ett par snygga skor på rean.

Idag bär det av mot stugan runt fyra tiden rullar vi dit på fina landsvägar :)

färgbomb

Så här ser shortsen ut, snygga va?
Mina naglar ser nu ut såhär pastelliga somriga!

Margaretas dag

God morgon, jag ser inga moln på himlen och solen skiner, perfekt dag för Margareta firande idag. För idag är det nämligen alla margaretor som ska firas på sin namsdag och det är nämligen ganska många som heter Margareta i min släkt fast bara i andra namn. Så därför brukar vi fira det lite extra. I västerljung ska det firas med en massa god mat och massvis med gott fika. Sen ska det bli så himla kul att träffa min sysslingar speciellt dem allra minsta Nora och Nils som är runt ett år.

hjärtklappning

Nu har det gått ett tag sen igen, men ni förstår nog varför jag inte sitter bänkad framför datan nu och förhoppningsvis gör inte ni heller det, för då kan ni njuta mer av solen och inte bli distraherade eftersom denna blogg inte blir så uppdaterad. Ha ha, idag har jag iallafall varit med efterlängtade Sofia, Amanda och Lisa vi hängde runt lite på stan och jag var fast beslutsamöver att jag inte skulle köpa någonting. Men tillslut när jag hade bytt sällskap till mamma och matilda köpte jag iallafall ett par assnygga lila shorts på weekday på rean.

Jag fick seriöst hjärtklappning inne på holmlunds över alla fina saker som jag inte kunde köpa, jag fick panik och var tvungen att gå ut. Dog för ett par gaah snygga Carin Wester skor en jättefin Ida Sjöstedt klänning som jag länge velat ha men aldrig fått något tillfälle till att kunna använda den på pluss massa andra saker!

Vi fikade även på fågelsången och det var soligt och fint jag åt en god smoothie med smak av hallon och blåbär dagen dokumenterades endast av denna bild på mig som njuter av smoothien, den är direkt kopierad från Lisa blogg :)

ELLE

Nya ELLE slank precis ner i brevlådan en till mig och en till matilda. Så nu blir det läsning för hela slanten passar perfekt nu när vädret är lite nere.

11 juli

Nu har jag kommit hem från ett trevligt besök i Sala hos min tata som man säger på spanska. Vi promenerade till stranden som är typ fem minuters gång avstånd, härligt. Där tog jag och Matilda ett dopp och simmade lite, härligt. Det var riktigt varmt i vattnet faktiskt. Sen åt vi oss proppmätta på goda piroger och drack thé och sen lite god vattenmelon. Vi satt och prata länge och tata berättade om hur busig pappa var när han var liten, fast det visste vi ju redan. Men alltid kul att höra flera historier typ som att en gång, när han kom hem så såg han pappa sitta ute på fönsterbrädan och dingla med benen sisådär åtta våningar upp :s Läskigt! 

Nu ska jag gå och läsa lite och sedan få min skönhetssömn, imorgon åker jag till min farmor för att umgås lite mera med mina småkusiner. Snart åker dem hem på söndag, kommer sakna dem så.

En liten trevlig sak är när man får brev på lådan, tycker inte ni. Fick vykort idag från Amanda som hade varit i Bulgarien tack!

a trip to sala

Hola! Snart kommer pappa och hämtar upp mig och mamma sen ska vi hämta upp matilda och vi fortsätter åka mot lilla staden Sala. Där min farfar och hans fru bor, det ska bli riktigt mysigt har inte träffat min farfar på jätelänge nu vilket egentligen är lite konstigt eftersom det är så nära Uppsala. Nu måste jag gå adios!

at matis place

Aloha, nu är jag och mami at matildas place eller ja inte riktigt hennes ställe hon bor ju hemma fortfarande, men för en vecka ska hon bo i hennes kompis lägenhet och ta hand om hennes söta djur. Nu ska vi kolla på Pretty Little liars och äta lite glass, B&J och kex och lingon smak.

Här får ni lite fina bilder. 

jardin

Nu har vi kommit hem, vi köpte rosa måbacka pelagoner, smultronplantor, lavendel och sen några sorter jag inte
som jag inte vet vad dem heter. Sen köpte vi också en sjögräsmatta.
Nu ska vi gå ut och äta lunch på balkongen och njuta av blommorna!

9 juli

God dag! Nu har jag precis ätit en sen frukost, vänder på dygnet helt så här på sommaren. Men vad gör det. Idag ska jag mamma och pappa åka och köpa lite blommor och sånt.
Dem senaste dagarna har jag varit med världens gulligaste 1 åringar. Min små kusiner. En dag var vi på fyrishov det var riktigt mysigt och dem älskade vattnet. Nu ska jag inte sitta längre vid datan.

Det är jättesvårt att få dem att fastna på bild för dem rör på sig hela tiden men här var en jättesät på Leanne, hon provar mina solglasögon ;)

longe time ago

Heeej, nu är jag inne på datan för första gången på tusen år typ ha ha. Har verkligen ingen lust att gå in på datan på sommaren. Men i helgen har jag varit med underbara Amanda och Sofia. Vi har haft det jätteroligt och härligt. Orkar inte skriva en massa om den helgen. Nu men en bild kan ni få eller två ;).
Snart måste jag skynda mig iväg till ewe för att träffa amanda och emma också. Det ska bli kul, vi har inte träffats på ett tag nu ha ha. Efter det ska jag åka och träffa min söta små kusiner också! :)
Dem gjorde en väldigt vacker video till mig, som jagv blev jätteglad för! Bilden nedan är en liten sneak peak :)

RSS 2.0