Gott nytt år!


awesome

Vilken seg dag jag märker att den här kommer bli längtar till kvällen, till tolvslaget, till 2011. 2011 ska bli ett bra år och jag vill bara börja på det nya året nu! Det kommer bli awesome!

a picture

Bild på mig och Lisa från stan!

fyndat

Nu har jag ätit världens godaste laxpaket, en av mina favoritmaträtter. Men jag åt inte så mycket eftersom jag och Lisa åt supergod sallad på panini. Har även hittat lite saker idag på rean trodde att det skulle vara asdålig rea och att allt skulle vara slut eftersom jag hade läst det på en blogg. Men lite fick jag med mig hem iallafall!
(Sen har jag och Lisa gjort ett hemligt uppdrag men det är superhemligt!)
SPETS BODY 100 KR PÅ MONKI
MIDJEKJOL 75 KR PÅ MONKI
ECLIPSE TRÖJA 179 KR PÅ KAPPAHL

mobileblog

Nu sitter jag på bussen ska träffa lisa på stan hoppas på att hitta något fint på real!:)

Robsessed

Har haft en jättemysig kväll, men har dock väldigt ont i halssen nu. Ännu mera än förut eftersom att vi sjöng singstar, ha ha. Det gick inte så bra för mig... Nu ska jag avsluta kvällen med ingen mindre än Robert Pattinson!
Jag ska bänka mig i soffan med Robsessed som rom rullar i rutan. Med mamma och matilda!

Den här filmen är ett måste när man är Robsessed och jag ska erkänna, ja jag är robsessed. Love him!♥


kvällningen

I väntan på mormor och Lena som kommer på besök bloggar jag lite. Dem ska komma hit och fika lite. Herregud ännu mera fika tror knappt att dem kommer vilja ha något fika, det vill i alla fall inte jag. Jag håller på och gör något riktigt somrigt som jag läste på en blogg idag. Man fryser vattenmelon och har i soda, och sedan dricker det. Så jag köpte en vattenmelon mitt i vintern, ha ha. Men det är ju gott när man är inne :)
Idag ska jag sova i min fina lite förstora pyjamas, men dem hade ingen mindre storlek och den var så fin så jag var tvungen att köpa den, ha ha.
Gammal bild från vet inte riktigt när..

29/12

Känner mig lite bättre idag på förkylningsfronten. Men fortfarande INTE bra! Vaknade idag runt elva tiden sen dess har jag bara suttit framför datan. Så därför ska jag slita mig från den nu. Dagens planer, jag ska nu dammsuga hmm, sen ska nog jag och mati bege oss till staden jag ska köpa en jättefin pyjamas, hoppas den finns kvar! Sen skulle vi handla mat också:/ Men det är bra för då får man välja själv vad man vill ha lite mera! :)
HEJDÅ!
lite mysig bild på mig och morfar kan jag ju bjuda på, hihi

28/12

Hej, jag tänkte inte skriva så mycket bara lite, få skriva av mig lite, ha ha. Ni anar inte hur förkyld jag är, jag var förkyld innanan julafton sen försvann det och nu är det tillbaka. Lite komiskt ha ha. Men jävligt jobbigt! Är jättetjock i halsen och har haft ont i huvudet heeela dagen. Men nu ska jag inte klaga mer. Nu ska vi spela monopol och äta god mjuk pepparkaka. Igår kväll var jag matilda och våran kusin vid namn Louis på bio för att se den nya Narnia filmen i 3D. Såg mest fram emot 3Dn eftersom att jag inte sett 3D på jättelänge och ville se hur den hade utvecklats. Men blev lite besviken för det var nästan inga 3D effekter i filmen. hmmm. Men jaja mysigt var det iallafall! Men nu ska jag gå och spela monopol skriver mera sen om annandagen!
Bild på mig vid middagen!

jul igen!

Nu är det jul igen! Jag firar ju alltid två jular varje år, bättre kan det inte bli. Snart är det julbord, men jag är redan mätt på julgodis ha ha. Som sagt så tog jag bussen till kyrkan idag, det var högmässa, dog typ. Men aja, nu kan jag vara stolt över att jag gått på två stycken två dar i rad! Men det var riktig julstämning i kyrkan med två fina stora granar vid altaret. Älskar julen, men ska jag vara social. Bye bye (kan tyvärr inte lägga upp någon bild när jag mobilbloggar)

Samlingen

Här är klapparna från morgonen!

mobileblog

Hej idag är det självaste juldagen, vilken magisk julafton det var igår! Det kändes som att få uppleva Narnia, älskar när det är rimfrost på träden och snön som ligger vit på marken glittrar av solen som lyser upp julftonsdagen! Även sällskapet var riktigt trevligt, som alltid. Imorgon blir det jul igen men då med mammas sida, mys mys. Längtar till imorgon inte bara för att det firas jul en gång till, även för att jag äntligen ska fixa min fina klocka, har längtat efter att få bära den. Idag vid 18.00 befann jag mig mitt i en gudstjänst. Måste ju gå på tio st innan konfirmationen, så tror det eller ej men imorgon sitter jag där igen. Med min söta mormor till sällskap. Hejsvejs, skrev jag inte ganska långt nu eftersom jag bloggar med mobilen?

klapparna

Shiiiiiiiit vad glad jag är!

Jag har ju varit utan mobil jääättelänge nu eftersom att jag klämde den i biostolen hehe...
Nu fick jag världens bästa xperia x8 åhh vad jag är glad!!
och och och.....dumdumdumdum....Jag fick en triwa coral flamingo av min syster!!!!!! :D:D:D
..men den är lite stor så jag ska justera den idag elr imorgon :)
Sen fick jag en jättefin sovmask och en fiiin sjal! :)
HAPPYFACE:D
(bilder får ni sen) ;)

julkänsla?

Det är julafton imorgon och jag har fortfarande inte fått någon julkänsla?!

Vad är det med mig, känner ingenting. Jag förstår varför jag inte känner mig exalterad över att man kommer att få en massa presenter imorgon, för den känslan har jag faktiskt kommit över, för ganska längesen.
Men jag brukar ju ändå ha en annan känsla för att det är så otroligt mysigt på julen och just för att det är den faktorn julafton imorgon. Jag har inte känt att man väntar på någonting den här julen, dagarna har bara gått. Visst man har öppnat kalendern varje dag. Men till och med förra året brukade jag varje dag räkna hur många dagar det var kvar till julafton. Men i år, icke. Jag vill ha tillbaks den där mysiga underbara pirriga känslan i magen dan före den mysigaste dagen under hela året!!
..om den nånsin kommer tillbaka...


lady & lufsen

Igår kväll kollade vi på en utav dem mysigaste julfilmerna, lady och lufsen! Älskar verkligen gamla disneyfilmer.


...

Kollade precis färdigt på mad men. Kom hem var genomfrusen så jag myste ner direkt och kollade på mad men som matilda satt och kollade på. Sen middag blir det också. Mamma steker halloumi älskart! Jag hittade lite mer julklappar och så köpte vi lite till våra kusiner också. Men tror nog att jag måste gå imorgon också i alla fall.
Shit det är julafton iövermorgon, gud vad jag är seg med att köpa klappar :O
Ha ha gammal bild från kungsberget när jag hamna i lite trassel...

by my sis!

Jag la ju tidigare upp fan art gjort av mig här får ni en jättefin bild på Kristen som min syster har gjort!

betiful

Solnedgången är bokstavligt rosa allt annat är vitt. Kan det bli vackrare med en sån här vindstilla dag lite före julafton sådär. Fräsch och pigg är man själv nyduschad och allt ha ha. Har bara segat hela dan och nu ska man äta lunch tjugo i tre. Det vänds inte alls upp och ner när man har jullov. Och det blir bara bättre med marina and the diamonds i bakgrunden.
Lyssna och njut
Marina and the diamonds with Hollywood!


nu vet ni!

  • Jag har en stor fobi för ormar som jag har haft sedan jag var jätteliten, vill verkligen bli av med den!
  • Jag älskar gamla filmer som typ breakfast at tiffanys!
  • Jag är ett stoooort twilightfan!
  • Jag älskar vintern!
  • Jag har en gitarr fast kan inte spela (inte ens blinka lilla stjärna) x)

My fan art!

Den här teckningen gjorde jag för några dagar sen, det ska föreställa edward och bella på ängen! :)

Holidays

Judy Garland med Have yourself a merry little christmas!

Blir stan idag igen när mamma kommer hem ska vi handla lite julklappar i sista sista sekund!


Harry Potter!

Känner mig riktigt mätt och trött just nu. Och Harry Potter var riktigt bra vill se nästa del NU. Innan bio åt jag matilda och pappa sushi mmmm... my favourite! Sen massa chips på bion så nu är jag mätt :o Shit det är julafton om tre dagar, tiden har gått så jäkla fort. Damn vad jag älskar mitt rosa nya typsnitt, love you. Kisses ♥
Gud vad söt och liten han var där ;o


triwa

Har skit ont i huvudet inget ovanligt jag skriver ner här. Men as jobbigt för den försvinner inte har haft huvudvärk ända sen igår när vi hade julshow. Det innebär julavslutning ÄNTLIGEN jullov!! Har ni sett värsta snygga klockan på min blogg till höger, en sån triwa står på min önskelista fast en annan färg. Jag önskar mig en trwia coral flamingo.
Visst är den fin? Det är ju triwa som jet set är inspirerad av. Så den här är mycket dyrare :/ 

 


fresh

Som ni ser har mati fixat min blogg nu, tycker den blev riktigt snygg. Men det ska in en liten bild på mig senare i menyn, men har inte bestämt vilken än. Så ni får vänta! ;) Men nu blev jag riktigt taggad på att blogga. Men inte nu för har massa att göra, see ya!


jsa celebrate christmas!

Hej var ett tag sen nu, har lagt den här bloggen lite åt sidan och bloggar lite ibland när jag känner för det. För jag bloggar mest på twifansen.blogg.se BESÖK! :D Igår var det lilla julafton hemma hos mig i år i all ära. Jag Amanda och Sofia har våran lilla tradition. Och då följer våra familjer med också (fast det har aldrig varit några pappor med).
Riktigt mysigt så vi fikar dricker glögg. Sen är det presentöppning vid granen. Fick riktigt fina presenter en jättefin kopp där det står några söta och betydellsefulla ord, ett jättefint halsband med ett fint rött äpple på som representerar twilight en jättegullig ring och godis + halstabletter för fresh breath (?) haahah :D:D
Vi tog inga bilder så det får bli en gammal sommarbild!


JAAAA!

Stannade hemma idag också. Orkar inte egentligen. Men nu vill jag bara att jullovet ska komma! Dagens händelse jag stog på balkongen för att ta lite luft (orkade inte gå ut) så gräver jag i min ficka efter mitt lypsyl och gissa vad jag hittar?! Jag börja skrika asmycket bah MATIIIIIIIIIIILDA och hon blev asrädd och bah vad är det?!?!
JAG HAR HITTAT MIN RING, NI VET INTE HUR LYCKLIG JAG BLEV! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jag tar det som en varning att den var borta i två dar och att jag alltså hade två plågsamma dagar, tänker inte utsätta mig för det igen. Så nu ska jag vara extra försiktig, om det nu går att vara mer försiktig än jag redan var, ha ha. Men nu ska jag fortsätta plugg (Y)

 

 


neeeeeeej

min ring är borta.....har inget mer att säga förutom att jag vill döö. Seriöst hade den i typ tre dar eller nåt och självklart använde jag den flitigt. Tror jag har tappat den i skolan, allt går emot mig, igen.
Här var jag så lycklig och nu....jag oooorkar inte vad har jag gjort för att det ska bli så här :((((((((((((

13/12

Älskar julen men då kommer det också med att man blir snuvig och känner sig hängig i den här vinterkylan. Åhh det bara rinner i näsan hela tiden :@ Igår var jag på Matildas dansuppvisning i musikens hus(munkarnas kloster som vissa andra säger). Det var jättefina danser speciellt gaga dolls och michael jackson dansen! Nu sitter jag och pluggar och försöker skriva svenska men det går inte så himla bra.
Idag är det ju faktiskt Lucia det var ju jättefint luciatåg på morgonen. Lucian var fin (som hon inte brukar vara ha ha) och det var ett traditionellt lucia tåg. Många år har dem ju velat spexa till det lite och göra det så modernt. Men jul är ju en tradition och inget nytt. Därför ska det gå till på det gamla viset, tycker jag.
Det är så mysigt att gå upp på morgonen när det finns varma lussebullar och fina goda pepparkakor till frukost. Kan det bli mysigar om man toppar det med risgrynsgröt med kanel och socker! Utanför för fönstret strålar solen och lyser upp den vita glittriga snön, vintern är nog den vackraste årstiden, inte sant? :)
mysiga norrtälje vintertid!

shampain

GOd nATt har pluggat som tusan nu, nu blir det sängdags i min nya säng! och imorgon blir det skridskoåkning med mandish, rooligt det blir första gången för mig i år! Känns tragiskt att det var så längesen med tanke på att jag har gått på konståkning ett tag, och åkte hela tiden då? Men aja bättre nu än aldrig, natti natti!
marina and the diamonds - shampain

julstämningen överväger

Usch idag vaknade jag med världens huvudvärk och nackspärr! Så jag fick stanna hemma kan knappt gå för att det gör så ont. Så nu har jag suttit med heta värmekuddar runt nacken och smörjt på med voltaren, hela tiden!
Men det verkar inte hjälpa :( Men jag har pluggat på bra med skolan idag iallafall :) Åhh har värsta julstämningen, sitter med familjen och min kära moster med julmusik i bakgrunden ljusen lyser upp och vi fikar med pepparkakor, nybakta lussebullar och julgodis! ♥

look on the bright side of life

Hej det var ett tag sen nu, idag var jag på konfan. Jag slutade åtta och nu har jag jättelite tid på mig att skriva färdigt so:n :@ Plus att jag måste göra engelska och svenska! Paaaniiik!
Men nu ska jag försöka ta det lugn, allt kommer bli bra....

Tävlar om fin fina posters!

Jag är med och tävlar om fin fina twilight posters på mytwilight.blogg.se! Ååh hoppas jag vinner, dem var så fina och jag vinner aldrig :( Men var med och tävla du ocksa!
Här var en poster man kunde vinna! :)

makeover

Gud vad jag har sovit idag ha ha vet inte riktigt när jag gick upp. Men vid tre åkte jag mamma och mati till IKEA har varit där några gånger nu på senaste tiden för att kolla på saker till mitt rum. Men har alltid varit lite osäker. Men idag var jag bestämd och köpte en jättefin (s t o r) tavla med fina paris på! Och en säng :) Ska även köpa en spegel någon gång plus en massa annat! :)
Nu kollar jag på GG och Kenza&Tyra show med choklad!

my lovely day and evening

Har varit en underbar lördag! Jag och Mati tog tåget till stockholm 09.09 (men tåget strula så vi fick åka pendeltåg från märsta, dryyyygt) Sen gick vi runt i staden, jag hittade inget speciellt. Förutom en jättefin eclipse penna med edward på, som jag fick av mati och Matilda köpte Breaking Dawn på engelska med vitt omslag! Ååå ska läsas snarast! :)
Sen ringde mamma och beordrade oss att äta så vi gick till "Sushi Wok" i gallerian. Det var jättegott! Och när matilda beställde så passade jag på att kolla Kenzas blogg. Gissa vad jag läste där, när jag sitter i Gallerian! Jo att hon nämligen hade sitt sista Guldfynd event den dagen, från 12 - 16. Så när jag sitter där så vet jag att hon är i samma byggnad som jag, ha ha, efter vi hade ätit färdigt så gick vi dit (För jag ville ta foto och autograf, besatt av fanskap som jag är, ha ha) Hon var jättesnäll i alla fall :)
Sen tog vi pendeln och åkte till sundbyberg där vi först anlände till Ylva och dem små små tvillingarna Nora och Nils. Dem var urgulliga, och trötta -,- Ha ha dem är så tråkiga i den åldern, men supersöta! Vi stanna där ett tag och fikade och kollade in deras nya lägenhet som var jättefin!
Sen vandrade vi vidare till Åsa, Håkan, Ella, Hugo och Axel! Har haft en super rolig och mysig dag, med mycket mat!
Åhh lilla Axel har varit mycket med honom idag (han är ju bara två år, det finns inget bättre än små söta som han) Och speciellt när dem älskar en, mohahah! Älskar när han kommer och kryper upp i ens knä och dem doftar så gott, ha ha!
Oj oj, Nu blev det ett riktigt långt inlägg, men jag gör nästan aldrig långa inlägg, så :)

Bild på mig och Kenza!


sthlm

Tja, imorgon tar jag och mati tåget till stockholm 09.09. Så om jag är smart så går jag och lägger mig snart, ha ha. Imorgon ska vi vandra runt i den vackra staden sen ska vi möta upp Lena, Mamma, Erika och Louis. För att sen hälsa på våra kära släktingar. Det har ju kommit några nya till världen. Lilla Nils och Nora (tvillingar aaw) sen så får jag ju träffa dem andra "stora" barnen också Ella, Hugo och Axel. Ska bli skojsigt!
För vi träffas inte så ofta:(
Marina sjöng ikväll på skavlan, hon är så bra, älskar hennes rööööst!

minnen

Nu har jag kollat igenom massa extramaterial, musikvideos och såklart den underbara fimen eclipse!
Jag dör kan fortfarande inte fatta att jag äntligen fått den! Eclipse är så underbar och filmen från Fan eventet! Det blev så mycket känslor så jag satt och grät åhh jag vill tillbaks.Det var seriöst den BÄSTA dagen i mitt liv!
Bilden är från eventet och jag har inte tagit bilden själv, dem ser nog lite chockade ut för att vi skrek så mycket x)


förlåt för det dampiga inlägget under, JAG ÄR GLAD NU!:D:D:D

OOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEE!
JAG KAN INTE TRO MINA ÖGON, SERIÖST, JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!
JAG HAR ECLIPSE BOXEN I MINA HÄNDER JAG HAR RINGEN PÅ MIG!
OH MY EDWARD! :O
JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT VAD JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAD! :D :D :D
okej, andas andas...


OME! SER NI RINGEN!
JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE NU, 

allt går emot mig

HATAR MITT LIV JUST NU. MIN UNDERBARA ECLIPSE BOX LIGGER NÅGRA METER IFRÅN MIG. DEN ÄR MIN OCH JAG FÅR INTE HÄMTA DEN FÖRRÄNS IMORGON! BARA FÖR ATT PAPPA INTE KAN HÄMTA DEN OCH DET ÄR HAN SOM HAR INTYGET PÅ ATT DEN ÄR MIN! GAAAAAAAAAAH JAG DÖR. NI VET INTE HUR LÄNGE JAG VÄNTAT PÅ DEN NU. OCH NU HAR DEN KOMMIT, men jag kan inte få den i mina händer.
DET HAR KÄNNTS SOM EVIGHETER OCH NU MÅSTE JAG VÄNTA EN HEL KVÄLL EN HEL NATT OCH EN HEL DAG TILL, JAG DÖÖÖÖR MITT LIV GÅR I TUSEN BITAR NU! :(
Tyck att jag är patetisk men jag bryr mig inte. KAN TÅRARNA SLUTA RINNA, jag orkar inte.


julen är här!

HEEEJ! Jag har väldigt roligt! fast nee inte riktigt :( Årets julkalender, jämfört med förra året är den och dem på senaste tiden som typ "alram mest" och "super snälla silver sara" är ju årets jättebra! (Har tråkigt så jag recencerar lite mohahah, ifall ni inte märkte det) Två avsnitt har nu passerat förbi på årets julkalender, första avsnittet var lite mindre bra men andra var liite roligare. Det är ju iallafall kallt jämfört med "alram mest" där det var sommar :o

Fast m,an vet ju att julkalendrarna riktar sig till barn, därför är dem tråkiga. Men ändå jättemysiga och vakna till på morgnara eftersom att dem hör till julen. Precis pepparkakor, kalle anka, glögg släkt och vänner och allt annat som hör till gör! 

Nu har jag snart spanska, vi hörs kisses♥

 


RSS 2.0