PluGgtIPs

Är man i en så djup koncentration som jag är i nu då hinner man med mycket. Wi hoo ska nog redovisa imorgon skulle gjort det idag men nu har jag vari så duktig så jag gör det imorgon i alla fall...ifall kerstin har redovisningstid såklart..-,- Men ja, tänkte bara ta en liten paus från allt. 

plUgGTipS

Häll upp en varm kopp thé och kanske en liten fika till då blir man mer motiverad och det känns roligare att plugga!

♥Sitt i mysiga o bekväma kläder vid ett bord i en bekväm stol, så att man kan sitta länge utan att få ont i ryggen eller liknande. 

♥Att byta miljöer från ett rum till ett annat kan hjälpa vissa. Man kan liksom tröttna på att stirra på samma ljusstake i fem timmar. Kan vara bra att byta miljöer så att man piggnar till lite.

♥Det är också viktigt att ta pauser och sträcka på benen lite, gå ut och ta en lite kort promenad nån gång emellan plugget. 

Följer man åtminstone några punkter kan det blir roligare och man kan få mera gjort, tycker i alla fall jag. Det är ju så olika från person till person egentligen, vilka strategier som passar osv. =)

mellan himmel o jord

Hem kommen från stan med Amanda vi mm gjorde typ ingenting ha ha. Gick av vid bävferns in på Ica för Amanda doog (bokstavligt) av hunger, men vi fick leta länge inne på Ica för att hitta det perfekta, men tillslut började vi plocka ur lådorna där det ligger gott naturgodis och de slank ner lite gått i våra varsina påsar. Sen vandrade vi vidare till HM och hittade en massa fina kläder till sommaren.

Sen börja det blöda på mitt finger igen, bara för att jag tog bort plåstrena på dem fyra skadade fingrarna, mobbas inte.. Så vi gick till biblan för amanda skulle hämta sin bok, där satte vi oss sen och åt så att vi blev mätta ha ha

Nu ska jag plugga, så jag kan redovisa imorgon och sen blir det nog något avsnitt av lovely gossip girl, apropå gg fick en jättefin komplimang idag. Både Ewe och Emma tyckte jag var lik Blair, åhh så snälla dem är, och så glad jag blir hi hi :)

Vi tog lite driv bilder med Matildas webcam ha ha

sunny

Vilken fin dag för kalas solen skiner och man hör till och med fåglarna kvittra, åh snart är det VÅR! Idag är jag klädd i en vårig klänning med v ringning i bak. Lite kallt för att gå ute med men jag är ju bara inne idag, för måste hålla på och fixa o trixa inför tillställningen idag!

Igår kväll tittade jag på en superbra film, som verkligen rekomenderas och Kristen jag kan fortfarande inte förstå hur bra skådespelare hon är! Satt i den minsta biosalong du kan tänka dig med sällskap av fina amanda och fem främmande varelser. Man fick sig ett skratt, en tår o lite blandade känslor av filmen.

Nu ska jag fortsätta njuta av dagen och ska inte sitta framför datan en sekund mer! Au revoir!
HELT OSMINKAD

långt

Det känns som att någon står och bankar mig i huvudet hela tiden ända sen jag slutade skolan. hmm.. känns bra! Tog en Ipren, drack vatten, åt mat, gick ut inget hjälper :(  Skolan gick bra och det känns som att jag kommer hinna med min terminsplanering ganska bra, en bra början på terminen :) Snart åker vi till falun ska bli kul! :D

En hemsk sak. Jag såg chemtrials (stavning?) idag över uppsala, ser dem fortfarande. Ni kan kolla ut på himlen och ifall ni ser som "flygplansstreck" som inte tonas ut och försvinner i tomma intet, utan är kvar på himlen. Då är det chemtrials, chemtrials är farliga gaser som staten släpper ut med flygplan över hela världen. Dem tror  att det är bra för miljön och att det skyddar ozonsiktet, men i själva verket kan man få skadliga ovanliga sjukdomar. Ovanliga allergier och farliga saker. Man kan inte dö av det, tror jag. Men det är definitivt inte bra för våran mijlö! Vet inte så mycket om chemtrials egentligen och bara att det är dåligt! Och att staten har släppt ut chemtrials in ungefär tio år nu.


Lite roligare saker, idag ska jag titta på Welcome to the Rileys med Amanda, åhh längtar så mycket. Det är Kristen Stewart senaste film, och den verkar så himla bra! Den har fått jättebra recensioner också. När jag sett filmen kommer en liten recension kanske dyka upp här :) Nu ska jag bege  mig. CIAO!

bonne nuit

Har kollat färdigt på gossip girl ska nu dra ner sovmasken för ögonen och få min skönhetsömn till imorgon.

blink

Har ni nånsin känt så där att det är alldeles tort på ögona så att man nästan börjar gråta och man får blinka hela tiden? ha ha så känner jag nu, och jag tror inte direkt det hjälper att sitta framför datan ha ha

Idag var det konfa igen efter det långa lovet. Vi pratade relationer sen skulle vi beskriva våran "drömpartner" typ..

Imorgon måste jag redovisa svenskan och jobba matte-,- HAR INGET ATT SKRIVA när matilda kommer ska vi äta pannkakor moahaha gott =) Såg att dem hade ätit de i skolan idag så då ville jag också göra det...

upp o ner

Dagen har vart lång och klockan är fortfarande bara halv åtta vad ska jag göra på alla timmar, känns som att jag bara slösar bort min tid, för jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. har tråkigt helt enkelt. Känner mig yr och det känns som allt omkring mig snurrar (fast det gör det också, men det brukar man egentligen inte känna av) Nu känns det som att allt snurrar jättesnabbt och för att det ska sluta snurra, eller inte sluta, men kännas bättre måste jag lägga mig ner på golvet en stund. 

Har så mycket jag vill göra. Jag har ju inte skrivit om den underbart vackra helgen jag har haft som spenderades i sagolika hälsingland med mina bästa vänner amanda och sofia! Har haft det så underbart och när jag fått alla bilder av amanda så kommer jag skriva mer om helgen, eller så får ni tuusen bilder, för en bild beskriver ju mer än tusen ord ;) right? men ome allt snurrar snabbare och snabbare måste verkligen sluta sitta vid datan nu känner mig heelt crazy eys :O

vårrus i kroppen

Häller upp kopp efter kopp med thé medans mina tankspridda hjärna övertröttas med avsnitt av gossip girl, när jag kollat för länge och jag måste vänta 30 min för att fortsätta fördriver jag tiden med att ta ego pics med webcam (bilder jag inte lägger ut här det vore att bryta lagen mot mänskligheten, typ..)

Idag var jag på ett väldigt virrigt föräldramöte vi kom inte fram till nånting och det kändes ju bra..

Innan föräldramötet efter skolan tog jag, amanda, ewe och emma bussen till willys för att köpa mat som vi sedan bar hem till mig i en lite halvkylig men frisk promenad. Vi började laga maten, vilket jag tycker blev lyckad (men vissa andra inte för det var "fake" kyckling ha ha. Nu är klockan 22.00 så nu säger jag hejdå!

Känner att jag aldrig lägger upp bilder på mig själv elr gör jag ha ha här får ni en bild iallafall det var vår här tror jag, längtar till våren nu, det känns som att den kommer snart när friska vårvindar dansar in och blåser bort den glittriga snön och in kommer solen och lyser upp mitt ansikte där ett litet leende sätter sig på plats när jag får syn på dem kvittrande fåglarna som vaknat upp efter en låång vinter! 

Lisbeth Dahl

Skulle du börja skratta om jag berättade om en flicka på fjorton vårar börjar gråta över fina saker som hon inte kan få? åtminstone inte allt. Men kan inte undvika att släppa en tår eller två (eller i mitt fall, tårarna rinner så mamma måste trösta ha ha) när Lisbeth Dahl bara är tvungen att ha designat precis allt jag har drömt om att äga men inte hittar någonstans. Nu när man vet att dem finns att köpa, men vet inte vart, och förmodligen dyrt.. så kändes det nästan bättre när jag inte visste om allt vackert som faller mig precis i smaken att dem finns att köpa. 

Till min femtonårsdag vet jag i alla fall precis vad som ska stå högst upp på listan!

Något som jag ska köpa från lisbeth dahl är i alla fall en bedårande liten refräschissör som är rosa och allt är perfekt med den! Har önskat mig en refräschissör sen jag var typ nio. Men finns typ ingenstans, så tills vidare har jag fått nöja mig med mammas gamla, som är hur fin som helst den med!
(ha ha lite skämtsamt inlägg för er som kanske inte kan förstå känslan jag har över lite små saker, dem är egentligen inte alls nödvändiga, men jag blir bara snäppet lyckligare om jag skulle äga dem, det är i alla fall vad jag tror, men egentligen är det bara saker, tyyyp.....)

Här är en fin refräschissör från Lisbeth Dahl fast jag ska köpa en annan fin som är rosa och den har lite annan modell, hittade tyvärr ingen bild på den.


i thought it was saturday

Har segat hela morgonen men fick lite bråttom när jag märkte att klockan var hal ett och mitt utvs börjar 13.30, haha nu sitter jag iallafall på bussen till skolan, måste bara tillägga att någon på bussen stiinkeer parfym, blää får huvudvärk. Hej svejs!

30 min

Kör all in med GossipGirl inatt är beroende. Kan inte sluta, men men, nu fördriver jag tiden lite med att skriva ett litet trevligt inlägg, megavideos begränsade min man får kolla, dammpar. 

I dag rullade skolan på som vanligt, inte så mycket att skriva om det, på kvällen fick vi besök av vår kära vän Ariel. Vi åt middag och var nyttiga med fruktsallad och inte alls åt vi merci choklad ha ha vi brukar alltid vara onyttiga och äta massa kakor och sånt när Ariel kommer, men ja ja. Trevligt var det!

Nu hoppas vi att det gått 30 min, så jag kan kolla färdigt på GossipGirl, som det inte gjort men..

nattuggla

Igår hade jag ingen chans till att plugga för vi firade min syster hela dagen och hade det supermysigt!
Så idag har jag bara pluggat och tagit en frisk promenad nu ska jag plugga lite mer ha ha Kanske skriver lite mer sen, who knows? 

BARA INFO (imorgon är det Golden Globe, kommer sitta uppe från 2.00- 5.00 så bli inte förvånad om jag somnar på WS imorgon eller så ha ha)

bara för att bilden är het..


it`s her birthday

Hej hej det var ett tag sen nu men som ni redan vet så uppdaterar jag ju mest på twifansen men skriver av mig lite här och då ha ha. Ska försöka skriva mera mest för att jag kommer att tycka det är roligt att titta på när jag blir äldre ha ha.

Men men idag fyller i alla fall min enda och bästa syster 20 år!  Shit tycker det känns ganska stort :o Även fast är yngst, det brukar ju vara dem äldsta som tycker att tiden går för fort ha ha. Nu håller vi på att laga soppa som matilda valde till dagen. Hon valde en jättegod, eller den verkar god, typ thaisoppa med grönsaker! :D

Har varit hemma hela dagen idag eftersom att vi har hemstudiedag men har haft fullt upp så jag får göra typ allt imorgon och på söndag. Men jag hinner nog. Hoppas jag, ha ha. Har i alla fall börjat läsa boken...

bra film

Underbar, sorglig, kärleksfull, äkta, känslig film som jag såg häromkvällen. Denna film har namnet "I am Sam". SE DEN. Men för att locka er lite ska jag berätta lite handling och si så där.

Sam som filmen handlar om har autism, han har ett handikapp som gör att hans hjärna inte utvecklats mer än en sjuårings. Han jobbar på ett starbucks café och pga hans handikapp kan han endast servera gäster, han får inte ens göra kaffe. I början av filmen får han en liten dotter och hans sambo lämnar honom och flickan. Han blir då ensamstående pappa och han har ingen aning om hur man tar hand om en liten bebis. När flickan, Lucy (Dakota Fanning) växer blir det allt svårare för honom att sköta om Lucy. Han har så lågt IQ att Lucy är smartare än sin pappa redan som åttaåring.

Socialen blandas in och de vill ta Lucy ifrån hennes pappa. Eftersom han inte är kapabel att uppfostra henne...jag tänker inte berätta slutet mohaah

Men det lät ändå ganska konstigt när jag försökte berätta handlingen, he he så jag slänger in en trailer också!
Den är jättebra och den gör det ju inte sämre när den spelas av Dakota Fanning!


ingen rektor

Oj oj det är skola imorgon, vill ha längre lov, jag amanda och lisa vill klaga på det, men vi har ingen rektor! :O
Min dag har spenderats på IKEA. Kom dit vid ca tre tiden jag och matilda var på jakt efter ramar. För vi skrev ut nämligen ut några fina bilder häromdan. Som jag ska sätta upp ni ska få bilder på dem i ramarna sen, suuperfina bilder! Ni  får  se. Nu börjar ett program på tv om spotlife...men kan inte se det för mamma ska titta på nåt om konstnärer på 1800 talet typ :@ Kan matilda komma hem snart för hon har bilderna, jag dör jag vill sätta upp dem ha ha.
Nu ska jag läsa se ya later, kanske kollar på ett avsnitt av GG innan jag hör av mig igen, för när jag hör av mig igen kommer det dyka upp ett superba, sorgligt, filmtips! Här! :D

you in my dreams

Kan inte sova är inte trött och klockan är halv fem haha jag och mati har nämligen tittat på gg, två avsnitt. Så jag trippade just över till mitt rum för att sova. Men kan inte. Haha vilka problem jag har, nu ska jag försöka sova och drömma om dig!

en gång i tiden

Hej hej nu är jag hemma hos min farmor och pappa håller på att laga skaldjur :) Tidigare idag var jag hos mormor och morfar och vi kollade på en massa gamla videos från när jag och mina kusiner var små, ägg vi var så söta och så kollade vi på en video från när mamma och hennes syskon var små såå söta! Helt meningslöst inlägg, hade inget att göra så jag bloggar från pappas iphone. Just det jag fick reda på att jag kommer fylla år på konfalägret, ha ha kommer inte bli precis som vanligt direkt :o

kalas

Idag har jag varit och firat min kusin Louis, grattis på artonårsdagen! Det va himla mycket gott! Smörgåstårtan var jättegod och sen dem två födelsedagstårtorna var himmelska! Haha dem var goda iallafall, men födelsedagsbarnet var tvungen att gå ganska tidigt, så nu ska vi som är kvar spela mah Jong. Har aldrig spelat det förr men det blir säkert kul. FILMTIPS Igår tittade jag på en film som jag velat se länge men glömt bort efter ett tag, jag blev påmind när jag läste att Amanda sett den på hennes blogg. Den heter "My Sisters Keeper" den var jättebra men väldigt sorglig:(

PCA

Åhh Peoples Choice Awards var så bra igår, det var så himla roligt att få se det live! Och att få se Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner såklart! Ja sprudlade och skrek av glädje när dem fick sina awards men sen blev jag mindre glad när zac efron vann över dem i kategorin "best movie actress under 25" blev sååå sur, vad har han gjort liksom, high school musical :o som suger... :o men jaja dem kan inte aaalltid vinna ha ha
Jag var uppe till klockan 6.00 igår på morgonen och den började halv två! Så idag sov jag till typ klockan ett och så tittar man ut vääärsta snöovädret! Det enda man ser är vitt, vitt, vitt ha ha
Här kommer en underbar bild på Kristen och Robert från PCA! :D

PCA

osminkad chey

Hejsvejs! Har inte gjort något speciellt alls idag bara typ gjort dem nödvändiga sakerna typ duschat, ätit, ni kan behöva notera det här? ha ha elr inte men. Men tänkte bara informera inatt kommer jag sitta bänkad framför datan som en liten nattuggla, inte för att jag inte brukar göra det. Men inatt har jag en viktig anledning till, för det är ju Peoples Choice Awards! :D:D och Kristen, Taylor och Robert kommer ju närvara! Dem är ju nominerade i en massa kategorier, det är ju ännu roligare att titta när jag har röstat i alla kategorier, hoppas dem jag röstat på vinner! :D
Nu berättar jag väldigt intressanta saker, men glöm inte kolla på PCA inatt! :D Här kommer ni till länkar till PCA!
(senare ikväll kommer det nog, kaaanske dyka upp några bilder på hur mina fina plancher och posters klär mitt rum nu efter jag gjorde om)

posters

Var ju hos Lisa idag med Amanda också vi spelade Eclipse spelet och gjorde upp heemliga planer. Innan Lisa köpte jag två postermagasin (så jag kan ha båda sidor uppe av postrarna) sen kom mamma hem med "julia" med poster på Kristen i som vi hade önskat att dem skulle lägga in, mamma köpte också en massa häftmassa, för det behövdes ju nu när jag skulle sätta upp alla bilder. Började innan middagen och slutade typ nu. Ha ha, tog några timmar :o
Ni ska få en massa bilder sen på hur det ser ut, blev jättenöjd :)
(bild från förra gången jag skulle göra om med alla posters)

bråttom

Ska till Lisa snart tar bussen snaaart men måste äta först, sen väl nere på stan ska jag köpa en underbar twilight postertidning! :D:D:D Hos Lisa ska jag träffa Amanda också och vi kommer ha riktigt skojsigt, men kan inte berätta nu vad vi ska göra he he...
Igår var det jättemysigt hos Amanda med ewe emma och lisa, skriver mer sen nu måste jag å! ;)

meningslöst

Även fast jag satt uppe rätt så länge igår vaknade jag hyfsad tid 10.00. Inte likt mig, ha ha. Nu ska jag fixa mig lite för sitter fortfarande i sängen i pyjamasen och dunkar allt från nancy sinatra till the runaways ha ha
Har egentligen inget att skriva, har bara tråkigt så vad gör man. bLOgGAr :D
HELT MENINGSLÖST INLÄGG

natten är ensam

Tja sitter uppe som en pigg vampyr mitt i natten. Och har tråkigt för nu loggade alla roliga ut från msn dvs amanda och lisa. Vi hade en viktig business konversation, våran blogg kommer bli stooor, you will see!
Imorgon är det minijul hos amanda, i januari hahah men det ska bli mys vi ska ut i snön och röja, öppna paket och fika typ!:D
haha men ska väl ändå försöka sova nu då ;)

sagolikt

Idag sov jag ut ordenligt och drömde ljuva drömmar under natten och drömde om hur 2011 möjligen skulle kunna bli. Jag steg upp och nyårskonsertern var i full gång, ganska tråkigt att titta på ett gäng som spelar sina instrument, det är mest baletten som jag finner nöje i. Det är så fint att kolla på. Och enligt min mening hör det liksom till att kolla på nyårskonsertern på nyår.

När alla gjort sig iordning klädde vi på oss riktigt ordenligt så att vi inte skulle frysa under den långa promenaden vi hade framför oss. Vi gick riktigt långt och kom ut på landet in i en liten liten by. Där fanns kanske sju hus eller mindre ett förtjusande sagolikt liten stuga fanns där i den lilla byn. Det såg ut som en liten drömvärld. Så sagolikt! När vi njutit av landet för ett ögonblick, och vi kände att tårna började frysa till is. Inte riktigt men nästan.. Började vi promenaden tillbaka.

Sen kom vi hem till mormor och morfar, genomfrusna. Satte oss direkt vid matbordet för att värma upp oss med thé och fika. Mums. Nu ska jag gå och spela lite kort med mamma och matilda!
Bild på tomten från annandagen hos mormor och morfar, det kommer bara bilder från annandagen för vi hade ingen kamera från julaftojn.

nätkatterna

Vilken härlig och kall dag jag har haft, berättar mer om allt och om nyår imorgon. Nu ska jag kolla färdigt på fångarna på fortet med bloggarna!
Heja nätkatterna, som dem kallar sig själva! :)

RSS 2.0