soon!

Snart kommer Amanda hit! :)
Jag och Amanda för lääängesen tror det var typ två år sen nu :o

Fredagskväll!

Kollar på Idol nu är det bara Jay kvar och sen ska vi äta glass och kolla på The Runaways! Den är så himla bra!
Dakota Fanning när hon spelar Cherie Currie i The Runaways!

aaah ett spöke!? :o

Orkar egentligen inte blogga men jag är snäll och skriver ett litet inlägg! Yeeah NU ÄR DET HÖSTLOV! :D och nuu ska jag föra över bilder och musik till min mobil ifall ni undrar. NI  FÅR  HA  DET  BÄST  UTAN  MIG! :)
Snart är det Halloween jag tyckte den här bilden var lite passande! aaah ett spööke :o :o

I wanna be in Paris!

Nu har jag kollat färdigt på Paradise så jag ska gå och lägga mig nu men först måste jag bara säga att det var ju sjukt synd att Leo och Emelie splittrades. Natti natti!

choose your own destiny!

Jag är med och tävlar om Britney Spears nya parfym på vadfanskajagheta.se Var med du också! :)

28/10

Snart fredag, igen. Känns som att veckan gått jättesnabbt! Idag vaknade jag på lite fel sida på morgonen så jag var as sur på mamma hela morgonen. Hela dagen har jag haft huvudvärk och varit seg och kännt mig lite sjuk :( inte min dag idag. Men när jag kom hem blev jag genast för då hade min mobil kommit! :D Så nu håller jag och fixar med den när den laddat färdigt (som den aldrig gör gah) ska jag ladda över musik och massa fina twilihtbilder! :)
Den här fina har jag som bakgrunsbild nu ifall ni undrar! :)

Robert Pattinson Unauthorized Biography!

Hejsan bananer! Nu sitter jag här och kollar på lite bloggar efter att ha varit på konfan. Idag var det ett litet speciellt tillfälle vi gick såklart på mässa som alltid sen "åkte vi till australien" ha ha inte på riktigt dem hade klätt ut sig och fixat miljöerna så att det skulle se ut som australien. Vi var där extra länge idag från 19 - 22 så lite trött är man nu (man blev ju liiite flum där också) Innan konfan efter skolan ha ha väldigt exakt är jag ;) i alla fall nånstans där emellan var jag och Amanda på stan och vandrade omkring. Jag hittade nästan ingenting förutom ett par strumbyxor på Gina för 99 kr. Sen så åt vi en mysig middag på panini såklart jättegott! Nu ska jag sova så sov gött mina söta nötar! hahaha ;)
Den här boken ska jag klart beställa! :)

breathe in breathe out

Nu är jag färdig för att gå på dans ska bara äta först! Vi hörs sen ;)
Mat Kearney - breathe in breathe out

26/10

Hemma, jag smet 10 minuter tidigare från bgn ha ha Niklas: Jaha varför ska du gå tidigare då? Jag: Men ahh det har inte du med att göra, personliga skäl Niklas: Okej gå du bara! ;) Nu sitter jag hemma vid datan med musik på högsta volym ska kanske spela lite bubble trouble hehe sen ska jag kolla några avsnitt på GG sen ska jag klämma in lite plugg också så ser min dag ut! Jag ska göra apsolut ingenting viktigt, typ CIAO♥
fina uppsala♥

the 40´s!

Nu har min moster skickat några utav bilderna som vi fotade i söndags. Det var nämligen så här att min moster Lena ville så gärna fixa till mig och matilda så att vi skulle se ut som 40-tals tjejer och det fick hon. Hon fixade frisyren sminket och kläderna jag tycker att det blev jättebra! :)
ett litet smakprov och Kommentera ;)

Robert Kellan Taylor Chace det kan inte bli bättre!

JAA mamma kom för ett tag sen hem från affären och då hade hon med sig "Julia stars kändiskillar" Där Robert Pattinson, Taylor Lautner, Kellan Lutz, Chace Crawford, Justin Bieber, Adam Lambert, Zac Efron, Jonas Brothers, Jesse McCartney och Logan Lerman! oooooch dududumdum det finns en poster på den underbara heta Kellan Lutz Ja jag ska erkänna att jag inte har en enda poster på Kellan fram tills nu Men nu har jag det JIPPIE! :)
OCH sen var det ju såklart en väldigt het poster på Robert LOVE YOU ROBERT♥ och en fin bild på Taylor! :)

The Pretty Reckless!

Taylor Momsen som spelar Jenny i Gossip Girl har ju ett band som heter "The Pretty Reckless" hon är jättebra tycker jag här sjunger hon "Zombie" Lyssna!

25/10

Hejsan på er, jag kom nyss hem efter att ha varit med tjejerna idag efter skolan. Vi hade riktigt roligt! Jag tog en kylig promenad hem från Amanda, nu sitter jag och kollar på gossip girl!
emma, ewe, lisa, jag och amanda! älskar er♥

god morning to you

God morning, lyssna på låten så blir ni nog pigga och glada! ;)
Kl är 8.38 och idag börjar jag kl 10 skönt! Nu måste jag gå och äta frukost ha det bra så ses vi sen, jag ska skriva om gårdagen när jag kommer hem.
så här skulle jag se ut nu om du plingade på dörren, fast kanske inte lika elegant och kanske inte med smink på ha ha men jag skulle definitivt vara minst lika trött! aa gääääääsp

tidsinställt!

Hejsan kör med tidinställda inlägg idag;) Ha ha den här funktionen kommer jag använda mig mycket av :D
Nu är jag hemma hos min moster och vi gör lite saker jag kanske avslöjar senare ha ha och det kanske kommer upp lite bilder sen också vi får se!

24/10

Igår kväll gick jag och syster till missionskyrkan för att lyssna på mamma, moster och min andra moster som sjöng i kören där. Det var tydligen 10 års jubileum, det var ritkigt trevligt och dem sjöng jättebra! Efteråt var det karakoe det var jättekul att det  var så många som gick upp och sjöng. Hade en riktigt trevlig kväll igår, när jag kom hem var det PH maraton jag hade missat några avsnitt. Nu ska jag göra mig iordning för att snart ge mig iväg till min moster!
Au revoir♥

19.19

NU är klockan 19.19, önska er nåt! Första gången jag testar tidsintällda inlägg kul!

france and some chinese

Hej. Bonjour. Ni haov. Hola. Hi. Jag gillar och säga Hej. Jag har målat mina naglar blåa! Jag övar franska på google translate. Gud vad jag har slösat bort timmarna som gått den här dagen! Nu ska jag kolla på en film från "audrey hepburn the ruby collection" det blir nog Roman holiday eller breakfast at tiffanys hmm:)

23 oktober

Det känns som söndag! Det är bra för då känns det ju som att man får en dag till på helgen! (Y)
Orkar inte blogga idag så det blir bara lite korta tråkiga inlägg, alltid nåt!
Bilden är från i somras när jag ligger och läser det var en massa mygg så jag ser ut som en liten mupp när jag dragit åt luvan för ansiktet så där ha ha

.

Ha ha spelar bubble trouble! :o Det går ju sådär det var aslängesen som jag spelade!

she´s the best!

Linnea var precis som jag trodde var bara tvungen att säga det hon är asgrym!

f is for friday!

Nu är det Minnah som sjunger hon är inte en utav mina favoriter men nu tycker jag att det låter jättebra och bjuder verkligen på sig  själv! Kul att se eftersom att hon åkte ut men fick komma in igen när Alice hoppade av ;) Nu ser jag fram emot Linneas framträdande hon är ju så himla bra jag håller tummarna för att hon fixar det ikväll igen! Efter Idol ska vi kolla på någon film, Matilda hade hyrt 3 filmer på hemmakväll så vi ska välja någon av dem och äta god glass, JULIA GILLAR FREDAGAR! (Y) :D
Hittade den här bilden från när jag och kusin var på gotland förr förra sommaren haha bjuder! Älskar dig kusinvitamin! ♥

u is for uppsala

Glömde att säga att jag fick hem skolkatalogen idag, so now i can check you all out! Nu blir det fradagsmys för hela slanten, mysigt!

GG

NU är det fredag NU är det helg, JA! Idag har jag redovisat svenska nu ska jag kolla på GG och ni vet ni vad? Jag vet precis vad jag ska önska mig i julklapp, tror jag? Men det skriver jag nån annan gång!

Mina filmtips!

ÄLSKAR DEM HÄR FILMERNA, det var några utav mina favoritfilmer det finns så himla många!


hej då sol vi ses imorgon!

Jättfint, tittar ut på solen som håller på att gå ner bakom hustaken. Hej då. Vi ses imorgon!

kaboom

låten får mig att vilja dansa, sexy mistake!
låten gör mig glad, ursula 1000!

ni kan ju kika in igen om ett tag!

Solen skiner mig rakt i ansiktet och jag dör av dens värme den ger men ändå dricker jag en varm kopp té.  I skolan var jag duktig och redovisade spanska för Karin med Lisa det gick ju jättebra eller vad säger du Lisa?(a) Idag är det torsdag ren fakta, det innebär att det snart är helg! jippie, men det kommer bli mycket plugg i helgen.
Jag ska skriva ett inlägg med några utav mina favorit filmer senare så kika in då(förutom twilight serien för den är självklar att jag älskar det kanske dem flesta redan märkt, eller?)


21 oktober

God morgon!
Idag känner jag mig lite piggare men är fortfarande alldeles snuvig men jag ska gå till skolan idag! Nu har jag bråttom bussen går om 20 min och jag måste sminka mig och proppa i mig frukost PANIK!

keep breathing

ÄNTLIGEN är jag färdig med allt skolarbete nu kan jag pusta ut och andas, puhh! SKÖNT riktigt skönt känns det ni vet inte vilken lättnad jag kommer att känna när jag redovisat det här steget, you have no idea!
Nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova men just det jag har fortfarande en massa utav mina twilight planscher som ligger där (jag orkade aldrig sätta upp dem sen) så jag får väl sätta upp dem lite snabbt nu sen ska jag SOVA!
JOBBIGT!


åh just det MAT!

Alltid när jag är ensam hemma glömmer jag alltid bort att äta mat, jag blir seriöst inte hungrig! :o Så mamma brukar ringa o påminna mig men idag har hon inte gjort det hmm Så när jag satt o sket på toan så tänkte jag och tänkte fan vad tråkigt jag haft idag finns det nååågonting jag kan göra?? hmm tänk tänk hmm Just det jag kanske borde äta! pling som att det lyste en lampa ovanför mitt huvud, så smart är jag. Så ja nu ska jag väl ta och äta något då!
Jag är jäkligt sugen på sushi (som alltid) men icke så har man inte sushi hemma:((

man hittar fint på en fin blogg!

Hittade den här fina videon med petter o veronica maggio på en fin blogg!

kaka o té


baka en liten kaka

Hejsan bloggen, nu har jag bakat en liten kaka som jag ska bjuda på när min trötta familj kommer hem efter jobb och träning. Visst är jag snäll (a) Nu blir dem glada hoppas jag, hihi!
Bild från breakfast at tiffanys, ungefär sådär trött känner jag mig nu.

some of them

Nu har jag klivit ur duschen och klätt på mig så jag känner mig lite piggare i alla fall. Tips till alla sjuka ligg inte bara i sängen som soffpotatisar ta en promenad få frisk luft och ta en dusch, då känner man sig genast mycket piggare! Sen kan man ta tag i saker som man aldrig har tid med annars (bara så mycket man orkar då) Jag sitter nu och pluggar sen ska jag nog ta en promenad. Det är inte särkilt fint väder men ändå. Nu har jag tagit ner alla mina fina twilight planscher jag ska sorterara om dem och ja helt en kelt göra en liten ansiktslyftning!:) Det kommer bli fint jag känner det på mig!
Här är några utav mina fina planscher och posters!

Bjuder på en läcker vampig bild!


monster hospital

sjuk idag, inte kul, matilda tycker jag är läskig, karin är frisk idag o inte jag, har konfa idag tror inte jag kan gå dit, jag har gjort färdigt mitt fucking cp manus, jag blev rätt så nöjd( haha emma style) aa ni fattar typ .

God natt!

Jag har jobbat jättebra ikväll as stolt jag är  ha ha! Nu ska jag sova god natt!


Mat!

Nu har jag arbetat superbra men mycket mer arbete har jag framför mig nu ska jag ta en paus och äta middag!

!

Jag är på riktigt plugghumör ha ha ovanligt för mig, men jäkligt positivt annars vet jag inte hur det hade gått!

i feel sorry for you

Jag och Lisa satt uppe i mattezonen vi var djupt koncentrerade i matten, mitt i våran koncentration började någonting tjuta och gissa vad det var brandlarmet så klart! Vi sprang ner i korridoren med våra böcker vi såg att alla rörde sig utåt så vi följde med strömmen. Självklart var det iskallt och det regnade och inga jackor hade vi heller, självklart var det falskt alarm det var nån sjua som hade tryckt på brandlarmsknappen, bara för det fick vi stå där och frysa ihjäl:@ Det kom tre brandbilar två stora och en liten, ha ha stackarna! Men jag tycker faktiskt ännu mera synd om sjuan som tröck på knappen för det första var det en olyckshändelse och nu måste hon betala 6000 kr för det!
stackars sjua! Annars har dagen varit bra, jag har jättemycket arbete att göra idag så jag kommer nog stanna hemma från dansen idag :/ får se, men ha det bra så hörs vi sen!

van gogh

Paradise Hotel så jäkla kul men jäkla sjukt, och Lina den nya tjejen hon är ju helt störd i huvudet! God natt nu i alla fall!♥

jag för vidare traditionen!

Jag har gömt att berätta om en fin liten sak jag fick i lördags av mormor, morfar och lena. Jag fick en jättefin skål i träslag, tik som växer i typ sydamerika och träden kan bli 50 meter höga och 3 meter breda, vadå mobbas inte för att jag är proffs på träd:o Jag fick i alla fall den fina skålen för att vi har en jättesmart tradition i min familj. Vi har "bricka" heter det så på lördagar är det "bricka" och där ingår olika chips sorter och drinkar o sånt. Jag tror att det var min morfars morfar som började med den. Sen förde morfar den vidare och nu blir det jag. stolt :D Ända sen jag var liten liten dvs innan jag kunde gå. Varje gång vi var hos mormor och morfar kröp jag till köket och tog ut chips skålen. Jag bara visste var den var. Jag är och har varit ända sen dess chipsmonstret i familjen. Därför fick jag en skål som liknar skålen mormor och morfar har.  Kul va? ha ha


The city with Joe Purdy


look on the right side of life

Tiden bara flyger iväg eller så är det jag som inte använder den väl? Jag har inte hunnit med mina dagsmål. Fastnade vid datan fan, kan jag inte ha bara lite självdisicplin? Riktiga I-landsproblem jag har här! Jag kommer nog skriva ett inlägg om just I-landsproblem i den snara framtiden, vi får se. Jag måste i alla fall fortfarande fixa med mina plancher och ta tag i den jobbiga biten, skolan. Ifall ni är intresserade av vart eller på vad jag kastat bort min tid på så är det ju GG, men det är ju så underhållande att dröma sig bort till deras värld som man ändå vet att man aldrig kommer få uppleva.

PARIS

Sneak peak, Fashion för våren 2011!

to day list!

Nu sitter man här igen haha, jag får väl helst enkelt dyrka den som uppfann datan istället för att bara klaga hela tiden! Idag ska jag sorterar om alla mina twilight planscher ta ner alla från väggarna och fixa o trixa, sen ska jag plugga jag insåg idag att jag har hur mycket som helst att göra innan terminen är slut det är bara 10 veckor kvar panik :s, jag ska också läsa twilight och på kvällen ska nog jag och pappa spela badminton! Så för att jag ska hinna med alla dagens planer är det bäst att jag sätter igång nu, annars kommer jag aldrig hinna!


coffee!

God morgon hösten! Idag är jag inte alls så skoltrött haha men skönare att gå till skolan än att bara sitta hemma. Här hemma hålls man ju fängslad vid datan och vid teven :/ Det behöver ju inte vara så men det bara blir så, tyvärr. Men nu har jag suttit på bra musik så jag piggnar till lite grann Det är  måndag idag så vi har lite sovmorgon till klockan 10.00!(Y) Det blev lite film igår kväll typ sämsta filmen ever men hade tråkigt så jag kollade på tv4 långfilm "Rallybrudar" och innan det började jag kolla på "Vampires suck" hade faktiskt inte sett den innan:o men ja den var som jag trodde inte så bra! Rallybrudar får av mig 1/5 Vampires suck får 2/5 !
nu ska jag dricka morgonkaffe i min fina starbucks mugg, dock inte starbucks kaffe:((

god natt!

Nu ska jag sova men först ska jag bara göra ett till inlägg på twifansen.blogg.se eftersom att jag tittar på klockan och ser att den är 00.06 ju då kan man slänga in en dagens bild, smart där! Men först ska jag säga god natt till er mina sötnosar, nu ska vi alla få våra skönhetsdrömmar, drömma om kanske edward ( iallafall i mitt fall haha) ni kan ju drömma om eran fina drömprins haha

sääxi


så fast..

Har man suttit sig vid datan en gång kommer man inte därifrån.
Visst är dem ganska lika? Cullen family♥

live for music!

Tja, lyssnar på bra musik som vanligt mina blandade smaker där ingår bla robert pattinson, the knife, the kooks, melissa horn och the runaways ;) lite nice så där, men det var ännu mysigare igår kväll åt så himla god mat! Ni som inte nånsin har ätit kastanjer eller voul a vont måste måste måste äta det snarast ha ha!
I alla fall supergott är det och har man ett fint sällskap som man sitter med blir allt mysigare! Haha känns som att jag rabblar upp nåt recept här, men alla ingredienser behövs ju hehe Nu ska jag gå och äta tacos för mig blire lunch för syrran blire typ frukost haha lite skillnad så där!

'

dregelvarning...


Hej då för en stund.

Sådär ja, nu så kilar jag iväg till mormor och morfar och jag ska ha det hur gött som helst med kastanjer o grejer!
jag med mormor i stugan på landet!

Nyduschad!

Fan vad jag är duktig jag bloggar hela tiden lalalalalala jag har inget liv....

Nu hoppar jag in i duschen!


lite efter på allt :o

Video på tik tok som vi gjorde för ca ett år sedan, notera att jag är lite efter på typ allt vi gör hehe

a poem

Naturen är ett skådespel.
Ett skådespel av färger, ett skådespel av former.
Sakta singlar löven ner och blidar en matta av guld.
Hösten är så fin! Det är nog min favorit årstid, i alla fall en av dem. Haha kan inte välja jag skulle aldrig vilja bo i typ californien man vill ju ha årstiderna inte bara sommar somma sommar. Idag har vi blivit bortbjudna till mormor och morfar vi ska äta riktig höst middag. Kastanje middag! Det godaste som finns efter sushi hehe
Igår kollade jag ju på "Panic Room" den var faktiskt ganska bra! Ganska spännande.

Klipp från The Runaways!


00.00

00.00 visas Panic Room på tv4+ och självklart ska jag kolla på den! Kristen Stewart är ju med i den då måste man ju! Det är ju billiga veckan på Ica så vi har köpt asmycket naturgodis för endast 7.90 kr/kg (Y) haha tjockis... Kan bara inte sluta beundra Linnea i Idol hon är så himla megabra ju! Här har ni låten som hon sjöng i idol ikväll!

JULIA TIPSAR!

Fick förfrågan på mitt fina smoothie inlägg haha Johanna Stenroos frågade om jag hade några tips på smoothie recept. Jag brukar inte göra smoothies men lite tips har jag nog, det var min syster som hade gjort smoothie när jag kom hem från skolan. Hon hade i en massa konstigt bla havregrynsgröt, musli, hallon, blåbär, björnbär, mjölk och en liten touch av mascarpone glass. Så den använde jag som bas sen fyllde jag på med creme fraiche, mer mascarpone glass och ännu mera bär! Sen ställde jag in den i frysen ett bra tag och då blev den suuupergod!
Men om ni vill ha lite nyttigare så kan ni ju skippa det jag la till, haha. Det var mina fina tips ha det super!♥

Linnea is tha shit!

Kollar på Idol Linnea är ju bara för bra! och Olle är ju himla bra också de är mina absoluta favoriter! Men jag är så himla trött på Daniel han blir den nya tjejfavoriten bara för att alla tycker han är så himla söt. nutttiputti åå vad gulligt. Gahh jag dör nu ska Olle sjunga love him (A) Sen Alice vilken jävla skrikig röst ush så gnälligt det låter när hon sjunger men men nu är det jag som låter gnällig....oopps :o
Linnea Henriksson är en av årets idoler. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Nu ska jag avnjuta min smoothie!

god natt!

min syrra dampar på mig ifall jag inte går och lägger mig nu, låter som sämsta ursäkten men hon gör det:@Vi är ensamma hemma so she´s the boss! haha men säger väl godnatt nu då pussisar!

is it day or night?

lyssna på musiken och läs det blir bättre så!
inte för att jag ska skriva ett så himla viktigt inlägg, tänkte bara vara snäll och uppdatera lite! Fick skolfotona idag det var seriöst det sämsta fotot på mig genom tiderna, tänker skicka tillbaks allt! men katalogen ska jag ha så jag kan spana in alla andra haha Har asont i huvudet:@ allt är skit vill bara gå och sova i några år sen vakna upp när allt är över. Först tänkte jag skriva värsta långa inlägget, men nu har jag suttit här i typ en halvtimme och kommer inte på vad jag ska skriva:o så jag skriver mer senare ha det bajsbra!♥
sommar 2010!

fuck

Jag har fått ett sort fet blåmärke mitt i facet och en bula på näsan-,- mobba mig inte jag skulle göra toelop och det gick ju så där:/ ramlade rakt in i bordet och ja nu är jag gul och blå i facet :(( haha jag sitter nu i soffan i träningskläder jag blandade ihop dagarna så jag trodde att det var tisdag:o men nu har pappa bokat badminton så jag behöver inte byta om(Y) halv nio har vi tid :D Jag sitter dock också och tittar på nyheterna eller inte tittar men gahhh jag vill ju kolla på paradise hotel pappa bah nej jag ska kolla på nyheterna nu:@

kalasig helg!

I lördags firade vi min faster med tårta och god mat, riktigt nice! Nästa dag åkte vi direkt till min morbror som fyllde år det firade vi (igen) med tårta en massa kakor och bullar. Sen gick vi hela famljen en jättefin höstpromenad där i stabby. Supermysigt var det. På kvällen när jag mati mamma och moster tog en promenad hem bestämdes spontant att vi skulle gå på bio och ta en matbit innan. Mysigare kan det inte bli? Vi såg iallafall "Lyckan, kärleken och meningen med livet" den var väldigt myyysig haha jag ska sluta med ordet mysig nu eller:o haha men den var också inspirerande och väldigt värd att se! Julia rekomenderar(Y) Man känner bara jag vill åka dit o dit o dit o vänta lite dit också haha ser ni den så fattar ni:D
Idag så gick jag plågsamt upp gjorde mig iordning och gick ut till bussen, där började plugget. Efter skolan åkte jag Amanda och Lisa ner på stan för att gå på marknaden. Vi köpte såklart munkar:))(Y)                                               seeeen WAIT FOR IT...seeeeeeeeen sååå hittade viii super ultra mega vackra tees!!!!! Dem var verkligen underbara. Gissa ifall det var självaste ROBERT PATTINSON PÅ BILDEN?!? Såå som ni kanske förstår ska jag ha världens fiiiiiiiiiinaste tee på mig imorgon!

twilightktr.blogg.se

Jag är med och tävlar om ett jättefint twilight bokmärke som jag jättegärna vill vinna! Vill du också tävla gå in här !

universe & u

älskar låten!♥

A fire burns
Water comes
You cool me down
When I'm cold inside
You are warm and bright
You know you are so good for me
With your child's eyes
You are more than you seem
You see into space
I see in your face
The places you've been
The things you have learned
They sit with you so beautifully

You know there's no need to hide away
You know I tell the truth
We are just the same
I can feel everything you do
Hear everything you say
Even when you're miles away
'Cause I am me, the universe and you

Just like stars burning bright
Making holes in the night
We are building bridges

You know

When you're on your own
I'll send you a sign
Just so you know
I am me, the universe and you


Bilder från munkdagen!

haha jag har samma jeans där som då ;)
Kärlek till mina munkar♥

MUNKDAGEN!

Tja sitter och pluggar SO har prov imorgon ju :s men när man hör Robert i bakgrunden är det inte helt fel! Idag var det andra gången på konfan, det är ju jättekul där, ni som inte konfimerar er missar nåt. Jag är inte kristen eller nåt så jag tycker inte direkt gudtjänsterna är dagens höjdpunkt. Men dem är ändå mysiga med musiken dem är ju asbra dem som sjunger och spelar gitarr!
Det är munkdagen idag dvs det var ett helt år sedan som jag Amanda och Lisa blev munkar haha ni kanske inte förstår vad jag menar med munkar? Gå in här isåfall så får ni veta lite om våran "munkperiod", Men med andra ord har vi varit kompisar i ett år idag! Det firade vi med att vara på munkarnas kloster (musikens hus hooost*) och där åt vi självklart munkar, hehe. Ni får en massa bilder i ett annat inlägg, nu måste jag plugga SO!
hejsvejs♥

bara för att HIMYM är bäst!

Skärpning!

Hola mi amores! haha jaa idag var jag på dansen och hade en allmänt vanlig tisdag! Ååå vad jag längtar till 3 december för då kommer ju min eclipse box på posten vill ha den NU! Imorgon är det ett år sedan jag Amanda och Lisa blev kompisar med andra ord vi blev munkar haha så imorgon ska vi spenderar dagen tillsammans! Sen har vi konfa också :) Nu är jag trött,jag ska lägga mig tidigt idag så jag orkar. Mitt nya motto lägga mig tidigt ne men jag måste skärpa mig med det faktiskt haha. Men innan jag går och lägger mig ska jag föröska leta upp musiken som vi dansar till på dansen den är helt okänd så håll tummarna för mig! :P

MUNKDAGEN♥amandalisajulia

lalalalalal....

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

 

MELISSA HORN!♥


super, super ultra mega vacker!

HAHA jag känner dejavu lite grann haha, JA, jag sitter hemma och sjunger x)) Men snart ska jag på dans eller snart o snart den börjar halv sju! :D Imorgon är det munkdagen, ha det nice! har inte så mkt att skriva buhu! :((
MEEEEEEEEEEN jag är snäll och bjuder på en super super ultra mega vacker bild på ursnygga ROBERT!♥


au revoir mon amis♥

Hej, jag och Amanda sitter kvar i skolan och uppdaterar. Ni vill inte veta vad vi har gjort hahaha JIPPIE!! Magnus (vår SO lärare har skjutit upp provet till torsdag!!!) JIPPIE JULIA IS HAPPY! :D uppdaterar mer när jag kommer hem, CIAO MIS AMIGOS!♥ AU REVOIR MON AMIS!♥ HEJ DÅ ALLA MINA VÄNNER!♥

 


Nu har jag pluggat SO i en evighet!

DUKTIGT VA?!?:D ne förlåt nu ljög jag :( jag har pluggat SO men inte i en evighet. Hatar datan! :@ den kidnappar mig från SO gahh hur kommer provet gå pga min data uvbiwkbefvnwmldsnckdsmckl :@:@ :((((((
Känner att jag gjort lite dampiga inlägg nu, ber om ursäkt för det. men jag är ARG uibvn dkpvc kcöpmoö!
Hoppas jag är glad imorgon, hehe hahahha jo då det kommer jag va! :D :D känner mig redan gladare nu när jag fått ut mina aggretioner x))

BLÄÄ!

orkar inte med SO IUBVDSVNXANNIONCPE får damp ryck :@ :(((((((
bit mig, så slipper jag det hära!

telephone

En låt som gör mig glad för tillfället!


dansar runt och sjunger i min ensamhet!

Hahah JAG SOM RUBRIKEN (OJ CAAAAPSLOCK) men som rubriken säger har jag oerhört tråkigt! Sjunger och dansar runt spelar in driv videos med mig jag tänkte bjuda på en när jag sjunger "dead and justice" ja e heelt craazy haha Lisa fattar! men icke det funkade inte :(( buhuu men sluta böla ni överlever jag lovar hahah fast det e ganska kul o sjunga o dansa i och försej! Nu ska jag sluta tjata om det, vad har ni gjort idag? Själv har jag varit i skolan då var det film, lunch, w.s, studieteknik, w.s, bg, SLUTA! :D ganska lugn dag var det idag men på onsdag gäller det då blir det SO prov :S men jag kan det tyyp hehe Efter skolan skulle jag Amanda och Lisa gå på marknaden men det var ingen:(( buhu haha det är ju kanelbullens dag idag, så jag och lisa köpte bulle iallafall på "Café on wheels" den var goood! VÄLDIGT intressant inlägg hehe kände bara att jag ville skriva av mig lite :D
bjuder på mig själv :), skriver mer ikväll nu ska jag bli bästa kompis med so:n hehe får se hur det går...

ciao♥

God morgon sunshines!
Åhh vad fin hösten är, det har ju varit soliga dagar hela hösten! Happyface, igår tog jag och mati en jättefin höst promenad runt i gränby och årsta. När vi kom hem gjorde vi oss i ordning och åkte till il fornio. Det var supermysigt och supergott! Idag har jag skola -,- men men har sovmorgon iallafall(Y) Nu måste jag skynda mig
ciao♥

BRÅTTOM!

Hej, ber om ursäkt för den usla uppdateringen! Jag har faktiskt inte suttit vid datan alls idag vilket ag är stolt över :D Haha skriver mer om dagen sen för nu måste jag skynda mig ska bara sminka mig lite. För jag matilda och papi ska äta italienskt på il fornio, se you later!

Film!

Haha känns som att jag kollar på film väldigt ofta men det gör jag nog, men bara bra filmer haha I ♥ movies!
Jag och Mati ska kolla på en film som heter scoop den är regisserad av Woody Allen. Scarlett Johansson spelar huvudrollen, hon är med i nästan alla hans filmer haha. Men han är en bra regissör så jag hoppas filmen är bra!
Jag hittade ingenting på gränby centrum om ni ville veta det, förutom att jag köpte en tandborste lypsyl och tugummi:/ känns inte så bra haha, men jag behövde en tandborste. Jaja ska gå nu, CIAO!
Scoop Poster - Click to View Extra Large Image

Gränby Centrum!

Som rubriken redan avslöjat så går jag och syster ner till gränby centrum, se you later!


Oj, oj!

Mitt rum behöver verkligen städas! HAHA ska ta tag i det nu sen tar jag fram plugget har ju SO prov på torsdag gaah får ångest över skolan! Men tur att provet bara är ett G prov annars skulle det gå skit!
Ska sätta på all bra musik och börja göra allt jag ska nu.
Oskar Linnros - från och med du
The Kooks - Naive
The Runaways - You drive me wild
American mouth - Flightless bird twilight soundtrack
Perry Farrell - going all the way into twilight
aa det är några utav mina favoritlåtar jag skulle lägga ut Melissa Horn också men det funka inte :@

Här får ni dem önskade bilderna höhö!

Älskar att kavajen är prickig inuti, jag köpte ju även en svart kappa som är jättefin haha men den får ni se nån annan gång! ( ursäkta webcam bilder )

I ♥ Edward Cullen


Fem plagg rikare!

Som jag är väldigt nöjd med! Var ju som sagt med min moster Lena på stan idag vi åt sushi på världens på bästa sushi ställe, väldigt värt ett besök! Vi åt på Hikari sushi vid bäverns gränd nära central.  Jag fick med mig hem två linnen från monkey en kavaj från hm och en fin svart kappa från hm! Ni får bilder på allt sen!
Nu ska jag fortsätta kolla på Idol mamma bakar äppel paj med tosca, gott, gott, gott! :D
Jättetrevlig mysig kul dag idag med min bästa moster Lena!


Är med och tävlar om plattång!

Jag var nyss inne på en väldigt bra blogg där jag tävlade om en plattång på http://www.beautysecrets.se/
Hoppas hon ser att jag väldigt gärna vill ha den där plattången, för det vill jag haha! Gå in ni också och tävla!

RSS 2.0