tjugosjunde

Nu har jag precis kollat färdigt på gossip girl avsnittet som släpptes idag, jag har längtat länge efter det! Idag har jag jobbat mycket bra i skolan började med engelskan och gjorde färdigt den annars har jag pluggat so, ma och no. Men det kanske inte är så intressant dock. Jag hinner nog med ett greys avsnitt ikväll också..känner mig som en no lifer så ska nog ut på en promenad innan i det fina vädret vi har idag :)
här får ni ett litet filmtips, Little Miss Sunshine, se den!

22/9

I skolan idag har jag jobbat SO hela dagen och redovisat bilden. På SOn håller jag Amanda och Lisa på att göra en religion, vilket är roligt. Så nu har jag suttit hemma och försökt avbilda våran gudinna. Hoppas bara Amanda och Lisa gillar den. 

Här är två fina halsdukar från asos som jag tror jag ska beställa, iaf någon av dem :)
Det blir kallare o kallare nu och känner att jag behöver en mysig halsduk att gosa in mig i!
Image 1 of ASOS Long Basic Scarf
Image 1 of ASOS Faux Fur Pointed Collar

problem!

Några saker jag är beroende av just nu:
•Wordfued
•Greys Anatomy
•MAT (ha ha)
Jag erkänner jag är en av alla som är beroende av wordfued, dem pratade tom om det på radion idag. Idag har jag alltså varit i skolan där vi kollade på film på Ondskan, annars hände det inte något så intressant.
Sen tog jag en sväng ner till staden för att leta efter jacka till vintern som närmar sig snart, men hittade dock ingen. När jag kommit hem har jag kollat på greys, wordfued och ätit mat. Och även pluggat lite matte då.

Det som stör mig är att alla saker man är "beroende" av kommer i vägen för annat viktigt, som tex skolan. Det är ofta som man råkar köra wordfued lite för länge när man egentligen har en massa annat att göra. Eftersom det är så lätt tillgänligt på mobilen. Mitt mål nu är att bara ha det som kul vi sidan av och att det inte ska få ta över min tid som ska gå till skolarbete egentligen. Ha ha man känner sig som värsta nörden när man inser att man får typ ångest, för att man bara "måste" kolla på nästa avsnitt av greys.
men det problemet är inte löst än för nu ska jag kolla på greys :)

15 nov kom!

Halloj, ni kan inte förstå hur glad jag är just nu, det kommer att vara en twiday den 15 november då alla filmerna kommer visas + breaking dawn då och jag håller på att dö av panikångest nu, vill bara se filmen nu nu nu. Det är exakt bara 56 dagar kvar till midnattsvisningen!
Här är trailern, visst är den helt uunderbar!!!!!!!!!!!

Grattis!

Idag fyller AMANDA femton år hon blir byxmyndig, det är en stor dag som alla förstår, så ett stort grattis igen! :D
Fundo-cupcake-cha_large_large

18/9

Idag har jag varit med Sofia, jag har pluggat, duschat. En lite rolig sak: jag skulle duschat igår men varmvattnet hade tagit slut..? känner mig värsta bortskämd när man tänker vaa neej oftfa varmvattnet kan ta slut!?! bara för att jag bor mitt i stan och inte på landet...men ja nu städar jag mitt rum för det behövdes verkligen och imorgon är jag faktiskt ganska taggad på att gå till skolan, men kommer nog säkerligen inte känna likadant imorgon bitti :/.
Förresten har läst ELLE idag också, tack ELLE för att ni gör mina dagar mycket finare och roligare!

Tove Styrke var omslagsflicka för oktober numret.

look↓


Månadens höjdpunkt slank ner i brevlådan idag, har läst ELLE ända sedan jag kom hem typ och kollat på greys.
Nu ska jag och mati snart gå och köpa godis på coop haha, man fick rabatter på godiset på kulturnatten. Det kostar bara 2,90 kr/kg! Ha ha


Gaah jag är så inspirerad har suttit och ritat klänningar ända sedan jag kom hem från skolan. Sista klänningen i videon ovan, jag dör!!!! Jag har nämligen haft mitt första balkomitté möta idag efter det blev man så himla taggad och vill bara att tiden ska gå snabbare till balen!

Jag kommer kanske designa min klänning själv och sen sy upp den i typ indien eller nåt eftersom att min syster åker dit snart. Så då kan jag ta chansen eftersom att det är så billigt.

fuckarias

Skolan idag, vill inte ens nämna det gjorde typ inte ett piss förutom spanska med Lisa. Och vi redovisade det och det gick mycket bättre än mina förväntningar så det kan jag vara stolt över! men jag har fortfarande massa svenska att göra..

IAF, annars idag har jag läst horoskop fått reda på vad jag var i mitt föredetta liv. Jag var förresten en Man som levde nånstans i Mongoliet runt 1425. Jag var kemist, alkemist och giftblandare? ha ha enligt aha.nu
Jag läser faktiskt mitt horoskop varje dag, det är så kul för dem stämmer alltid in!
Those Dancing Days- fuckarias

13/9

Nu nancy sinatra och letar fina inspirationsbilder, man blir så glad av att titta på fina bilder!

neongrön

Just nu står denna fina på önskelistan, visst är den fin!

:)

Idag kom jag hem från vandringen och tältningen. Så nu har man lite ont lite övarallt så där, men det var det värt för det var ju hur mysigt att vandra genom skogarna och sitta runt elden och tälta sina fina vänner.


RSS 2.0