adorable

Idag har jag varit i skolan ändå till klockan sju. Vi hade öppet hus på skolan så vi fick komma på kvällen och plugga också. Fast emellan det så åkte jag och amanda ner på stan för att amanda skulle klippa sig. Hon hade ingen aning om hur först, i två dagar tjatade vi på henne att hon skulle klippa lugg och att hon skulle vara superduperultra fin i de. Och tror ni inte att hon klippte lugg idag då? jo och dfet blev ju verkligen superduperultramega snyggt!

Sen fick vi bråttom för det tog typ 1 och 1/2 timme hos frisören. Så vi skyndade oss till bussen och bah: åhh vad bra där kommer 11, vi hoppar på den och tror ni inte att vi sitter åt fel håll? så typiskt. Vi får lite panik för vi ser både 11 och 20 åka iväg åt det rätta hållet. hmm.. lite irriterande
Grattis till alla som orkat läsa texten ha ha
Nu ska jag äta seen middag, åt ju bara en ynka liten macka i skolan.




4 hål, oups

Då var man hemma från det årliga tandläkarbesöket, och det gick ju sådär. Nu ska vi se hur många hål var det? hmm.. öhh ehh FYRA. Ha ha ja fyra faktiskt, fast tre var små och ja ett var liiite större. He he så nu blir det MYCKET nogrannare tandborstning som gäller! Är jättehungrig men får inte äta något för hon la på någon fluor grej, som ska vara kvar i minst en timme. Snart har det gått en timme så då ska jag äta vårrullar och sen sticka iväg till konfan på kvällen. Kom för ett tag sen på att jag börjar få lite panik ifall jag inte börjar leta efter konfaklänning snart. Har hittat en på hm men fel storlek :( så ska kolla på stan också för den här var på gränby.

22/3

Sitter och pluggar nu med lite kaffe för att jag inte ska somna, har vilat ganska mycket idag för har varit sjuk men nu känner jag mig bättre! :) Tog en promenad i solen också med matilda till willys för att köpa lite pluggsnacks, vi bestämde oss för lite glass, men såg att dem hade fina behållare på lösvikt så vi var tvungen att några få godisbitar också bara för att få asken ha ha. Sen har jag kollat på stylisterna och läst sofies mode såklart :)

17.17

Sitter och pluggar idrott och so, har massa att göra. Och det ska in imorgon. Plus att jag egentligen bara behöver ligga i sängen och sova för jag är sjukt förkyld och trött. mår inge bra :(. Har i alla fall hunnit med att kolla på stylisterna och målat naglarna i en turkos färg. Måste tillägga att jag är sjukt avundsjuk på ewes skinnjacka som kommer från london från 80-talet, sjukt fin! Nu ska jag fortsätta med idrotten.
skulle inte säga nej till en macaron nu..

ElsasMode

Idag på väg till gränby invigde jag mina nya solglasögon, dem var riktigt sköna. Jag köpte med mig elsas mode hem har börjat lite och bara dem första sidorna är fängslande vill läsa mer och mer, mer. Ha ha fast nu känner jag mig lite febrig igen och är fortfarande snuvig och har ont i halsen. Ska lägga mig direkt efter solsidan så att jag orkar till skolan imorgon. Matilda ligger sängliggandes nu och har feber hon med. Stackars oss.

AllBlack

Har målat läpparna svarta, skitsnyggt men kommer aldrig våga gå ut så ha ha. Så nu åker det förmodligen av. Ska till gränby för att köpa aceton (stort behov) och kanske sofies mode, får se.

I♥twilight

Nej jag har blivit sjuk igen. Är jättesnuvig och har ont i halsen och igår hade jag feber. Orkar inte vara sjuk i g e n, jag var ju typ nyss sjuk i en hel vecka med hög feber. Blää. Idag ska jag försöka gå ut lite i solen iallafall igår orkade jag inte för hade typ frossa och kände mig inge bra. 

Igår på dagen städade jag och mamma typ hela dagen fast mest mitt rum och möblerade om och så. Jag tog upp det där bordet från källaren som jag pratat om. Det blev fint, finare än innan iallafall. Och jag har gjort en hemsk sak, men kände att det var rätt ändå, fast VÄLDIGT sorgligt. .....jag har...tagitnerallaminaplanscher. NI vet alla mina twilightplanscher:(. Jag har kvar en hylla med twilight saker på och sen tre tavlor, men funderar på att kanske sätta upp några på sidan av min garderob elr någonstans, för det känns sååå himla tomt nu. Men det kändes ändå rätt och någon gång skulle dem väl ner. Men när alla breaking dawn planscher kommer lovar att jag inte kommer kunna låta bli att sätta upp dem ha ha. vi får se. MEN JAG ÄLSKAR FORTFARANDE TWILIGHT, TWILIGHT IN MY ♥! 

På kvällen kollade jag och mamma på Män som hatar kvinnor (första gången för mig, ha ha) Men den var jättebra fast lite läskig ha ha och ikväll ska jag kolla på flickan som lekte med elden, tror den skulle gå på tv idag.
Nu ska jag klä mig och sen ut i solen :)

styleby

God morgon alla solstrålar idag vaknade jag på "rätt" sida, ha ha. Nu är det sol igen, kom igen snön försvinn försvinn försvinn. Nu sitter jag och läser Elin Klings ny tidning "Styleby" det är allra första numret. Jag har hört att många blev besvikna på den, så nu ska jag läsa och se efter om ryktet var sant, men det var nog falskt, ha ha.

fredag

lykke li-this trumpet in my head
Hatar rubriker vet fan inte vad jag ska skriva. 

Nu var det vinter igen. Fan hatar det. Vill ha vår, imorgon skulle det bli typ 3+ grader, hoppas det blir mer så att solen kan smälta bort ALL snö. Ska snart ut i den kalla nykomna snön till affären med mamma, ska köpa mycket frukt och bär och göra smoothie, för att få vårkänslor igen :)

det blir så trååkiga inlägg nu för tiden..

Cameras?

Kan någon tipsa om bra kameror vill ha en mellan system och digital, inte så stor, jobbigt att bära runt på. Måste hitta någon att önska mig to my birthday ;)

SåNöjd

Det är konstigt det där hur man kan lära sig att tycka om saker. Mina solbrillor som jag köpte häromdagen tyckte jag inte var dösnygga från början, man jag köpte dem för att jag visste att jag ville ha ett par solglasögon och att dem var fina, jag tyckte nog inte att dem var dösnygga för att jag inte är van att gå omkring och schteeka i solbrillor ha ha. Men nu när jag testade dem, igen, är dem snygga att jag kan dö för dem, kan det inte bli sol nu så att jag får gå ut och schteeka ha ha, driiver. Men ville bara säga att jag blev nöjd med mitt köp.

Orättvisor, något som är så himla orättvist är orättvisor. Ha ha nu blev det konstigt men det är sant. Fick nyss höra att mina små 4 månaders sysslingar hade varit uppsala en sväng och hälsat på min moster. Jag vill också träffa dem:( Fast den 16 april kommer dem igen, förhoppningsvis, läängtar och efter alla andra små och stora roliga barn, ha ha.

Nu ska jag damsuga och plugga. Och när mamma kommer får vi hoppas på att hon är sugen på att gå ner i källaren och bära upp ett bord som jag ska ha på mitt rum, fast skulle tvivla på att mamma går med på att göra det;(
man ser inte så bra på bilden då men ändå ;)

Nu ska jag ut i solen och promenera till gränby centrum ska köpa mig ett par solglasögon :)
Det känns nästan som sommar jag vill till nor!

..

Har sovmorgon idag så idag hann jag med en lång morgon dusch och långa frukost + kika in alla braiga bloggar. Snart tar jag bussen till idrotten typ kvart i. Jag brukar allt komma sent nu för tiden får skärpa mig med det.
Nu ska jag måla naglarna, dem får bli röda för jag hittar inte medlet som man tar bort med och jag har kvar gammalt såå.. :(

Saknar gossip girl helt plötsligt bara slutar sidreel visa nya avsnitt, men dem har väl tagit ett upphåll då :( Jag måste veta vad som händer för Blair och Dan?!

BLÄ

Vilken jävla tjockis jag är. Hela helgen har jag ätit tårta blä blä blä vill bara spy nu. Mamma och Lena fyllde år så det blev tårta för hela slanten. Är sjukt äcklad på det och allt sånt där nu och snart fyller morfar 80 och samma dag fyller jag femton så ja, då blir det ännu mer tårta och kakor. Vill inte.

Nu är jag sådär ensam mamma kommer hem sju fyrtiofem minuter till i min ensamhet. Nu blir det ännu mera spanska plugg som jag suttit med ända sen klockan tre och lite i skolan.

testa gör sådär ni om ni kan så kan ni ju skriva att ni kunde det ha ha

pyssla

Fredagsmys, fast jag undviker let´s dance så mamma får titta själv. Nu ska jag snart äta bulle. Gott. Idag har jag varit väldigt kreativ snodde ett kollegieblock från skolan och pyntade upp det jättefint tog fram gamla tidningar sax och tejp (hade inte lim, he he). Det blev skitsnyggt! Får se ifall jag har den i skolan. Maybe maybe. Ni kan få bild på den när jag orkat knäppa ett foto på den. Det tog i alla fall jättelång tid att göra den. Nu sjunger jag den här låten högt jag och med all inlevelse.
jag vet att jag lagt upp den många gånger men den är såå bra!

iFollowRivers

Orkar inte blogga slänger in en bild och musik..

cherrys

Köpte världens sötaste bikini igår den är vit och har fina söta körsbär på och en volang i ringningen, den sitter perfekt, allt med den är perfekt, :)! Den är från H&M men den finns inte på hemsidan, bara i butik.

BlackSwan

FAN,FAN ,FAN har så mycket att göra och så lite tid! Men ikväll ska jag kolla på Black Swan med bästa Lisa! :D Har längtat efter att se den filmen i tusen år. Nu blir det ännu mera no, boring but that is life..

TRIWA

ha ha vill ha en till triwa, älskar min men kul att variera ju :) Sen står ett par Ray Ban clubmaster på önskelistan också!
RB3016
fyller ju år snart! :)

no words

Coral Scallop Crop Shirt Mint Pussybow BlouseCream Crochet Swing Dress Apricot Double Layer Lace Shell TopTerracotta Holdall BagDuck Egg Blue Suede Bow Gloves Cream Lace Flippy DressLipgloss Stick in AblazeCream Apple Print Padded BikiniOff White Broderie Anglaise Triangle BikiniMustard Grandad ShirtPale Green Gypsy Rock Tassel Tunic
allt från topshop

paris blue

Imorse väckte solen mig men jag låg kvar och orkade inte gå upp så skönt när man inte behöver tvinga sig upp för att man måste hinna med någon buss till skolan, bara ligga kvar hur länge man vill. Men tillslut klev jag upp åt en god och bra frukost sen hoppade jag in i duschen. Efter det promenerade jag, mamma och pappa upp till gränby centrum, och det var soligt :) Nu lyssnar jag på lykke li och pluggar!

lykke li med Paris blue

NerTillStaden

Jaha jag som precis hade öppnat porten och word för att jobba engelska som måste bli färdigt, nu! Men då ringer pappa och säger att jag tydligen ska ut och äta med mamma och matilda. Det kan man ju inte säga nej till, man måste ju ändå äta så. Får göra engelskan imorgon, och allt annat! Får lite panik. Men trevlig överraskning var det så nu ska jag fixa mig och sedan åka ner på staden för att träffa mamma och matilda.

301

Märkte inte det först efter jag gjort mitt 300 hundrade inlägg, så det här blir mitt 301 inlägg coolt vaa! Den här bloggen startade jag i Juli 2010, så att alla vet och nu är det mars 2011! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Next obsession

Jag är med och tävlar om den här superfina earcuffen, älskar den! Var med du också och tävla om valfritt smycke på Next obsession dem har superfina saker och mycket att välja bland! Så gå in här!

wounded rhymes

Idag var det vår igen, i mina ögon och säkert många andras. Snön är där men man märker hur solen sakta smälter bort den iskalla vita snön. Solen värmer upp och smälter ner mig från en iskall vinter till att bli en varm och vårig Julia! Älskar våren! Nu sitter jag och lyssnar igenom Lykke Li´s nya album, gör det du med, det heter "Wounded Rhymes" superbra! Samtidigt sitter jag och kämpar med matten, har så himla mycket i skolan nu och biologi prov mitt i allt. Allt känns bara helt kaos, så i helgen blir det bara plugg och en vårig promenad i solen där emelllan. Nu sitter Matilda på flyget hem till sverige igen hon kommer sent på natten, så jag kommer sitta uppe hela natten he he har faktiskt saknat min syster! Nu är min paus slut från plugget, återgår till det nu.


sleep tight

Hörlurarna är på plats, nu ska jag tvinga mina ögon att slockna och låta mina tankar sväva i väg på rosa moln, god natt!

the stars the moon

Hej, jag är på ovanligt bra humör just nu. Jag, Amanda och Sofia har stora planer i den snara framtiden! :) Kom hem från konfan för ett tag sen nu som jag jag varit borta från i tre veckor nu, först vare falun, sen var jag sjuk hela veckan och sen var det sportlov.

Måste uttrycka mina vårkänslor, kanske därför jag är så glad, jag försöker faktiskt se ljuset i dem gråa dagarna också, men det går liksom inte alltid, för jag blir omedvetet allmänt sur och trött och hängig. När det är sol som nu börjar visa sig lite mera, känner jag att jag är redan mycket piggare och gladare, längtar så till snön försvinner nu!

Nu ska jag kolla färdigt på gossip girl avsnittet som jag började på igår, sen ska jag sova. Sen hoppas jag på att solen väcker mig imorgonbitti, för då kommer jag vakna med strålande humör, lovar.
(brukar annars vara pissur alla mornar, ha ha, det bara är så)


cosmic love med florence and the machine

RSS 2.0