i´m going to the country side

YES, idag åker jag till landet ska nog spendera några dar där innan det drar ihop sig inför skolstarten igen. Mormor fyller nämligen år i dag så ett stort grattis till henne!

bara för att....

bara för att jag älskar denna bild! MYCKET(A)

I FORGOT

ooups... jag glömde berätta om min och min kära systers mysiga kväll som vi hade igår:o Vi bestämde oss nämligen för att gå på bio. Så vi bokade 2 biljetter till sex and the city en film som jag velat se länge men aldrig blivit tillfälle för, men igår kunde jag klämma in den i mitt taighta schema haha. Men den var väldigt bra och fin, so much glaumor i love it! Efter filmen var vi lite hungriga så vi körde till med kina mat och därtill sushi älskart!
Vi tog en promenad hem till mormor och morfar där vi spelade plocke pinn och drack thé:D
Idag åkte vi som sagt ner på stan och gick runt i uppsala med våra kompisar från mexico. Det var jättemysigt vi gick på museum var i slottet och besökte domkyrkan. Sen blev alla så väldigt fika sugna, så vi satte oss en stund på café linne. Efter en stund där blev lilla Carolina hel vild och var full med spring i benen så vi bestämde oss för att gå ner till staden. Astrid och deras kompis Daniella som de hade med sig, skulle leta efter saker till skolstarten. De hittade till slut både väskor, pennor och pennskrin. HAHA  sen skulle Carolina ha glass för den var inte nå god på cafét, så när vi kom till kiosken sen och hon skulle handla den. Ville hon plötsligt inte ha den för den var ju kall:o Hon ville ha varm glass, vi fick förklara gång på gång att glass är kall inte varm haha (notera carolina är 2 år gammal)
Mysig dag! Nu sitter jag och matilda i soffan och kollar på film tycker inte den verkar så bra:/ men ska ge den ett försök haha!
/love you J♥

bild på Carolina från förra året, sötnos:)


Godmorning♥

...eller för mig i alla fall för er är det väl typ god lunch? Jag vaknade i alla fall för kanske dryga tjugo minuter sen har bara legat och dragit mig i sängen till nu. Ska nu eller typ snart tvinga mig själv att resa mig upp från soffan och skutta iväg till köket för att få lite i magen. Hoppas det finns yoghurt kvar haha. Idag blir nog ganska slapp dag, men jag ska försöka plugga lite och kanske åka till min moster där även min mor kommer befinna sig:D
Imorgon blire lite utflykter med sevärdheter i Uppsala för mammas kompis från mexico är här med sina barn och så har dem en kompis från mexico med sig också. Så vi ska typ "guida" runt dem i lilla Uppsala. Det blir ju trevligt!
Ha en superduperdundermegafetabästa dagen EVER!
/J♥
bild på mig mamma syster när vi badade i havet på haken!


God natt♥

Har precis kollat på två avsnitt av SATC men nu ska jag väl gå och sova i alla fall fast först ska jag läsa ur min bok!
GOD NATT everyone from me to you.
/J♥
en bild på mig och syster på väg hem från våran stuga på noor...


Hemma från västerljung

Hej hej, nu är jag hemma från västerljung där har jag träffat mina efterlängtade sysslingar Ella, Hugo och Axel. Axel är den minsta och jag måste bara säga att han är underbart söt! I västerljung träffade jag även mammas kusiner Åsa och Ylva och deras familjer och även morfars syster Gunilla och hennes man Ewald. Första dan firade vi "Margareta" dan för det är tre generationer som heter Margareta det har blivit som en tradition varje sommar. Det är Gunnilla, Åsa och Ella som heter Margareta i mellannamn, men Hugo har döpt sig själv till Margareta på efterhand för han vill ju också bli firad haha. När Margareta dan firas blir det MASSOR med kakor bullar och såklart en jordgubbstårta och självklart en massa god mat också!(Y) sen på kvällen blire bricka med chips och drink:D Emellan alla måltider hann vi även ta ett dop vid stranden, mysigt. Det blev flera omgångar med kubbspel när vi kom hem.
Efter en lång dag var vi väldigt trötta så först blev det lite tv-tittande på nån tråkig film som man höll på att somna till hela tiden. Men innan den såg vi ju slutet på "american pie" ganska dålig enligt min tyck och smak men Hugo tyckte den var askul hhm host* ska inte gå in på detaljer haha:o Efter den var det bums i säng jag somna i alla fall ganska snabbt, men sen var det morgon igen.
Jag vaknade av att lilla Axel kom in till mig han var jättepigg och skrattade medans jag bah öhh sover typ fortfarande men hej söta lilla underbara Axel:D Jag gick upp sen ganska snabbt och gjorde Axel sällskap för alla andra barn bara sov i typ tusen år till. Efter ytterligare tusen år till vaknade dem med jämna mellanrum. Ganska snabbt efter att alla fått lite i magarna, så bestämde vi oss för att åka till Ylva och Mattis landställe som ligger på en Ö, det var första gången jag var där och det var asfint! Ja eh bah så avis:( Men det var jätehärligt och till bringa tid där med bad och sol vid deras brygga med Ella o alla andra! Efter ett tag begav vi oss hemåt till Gunilla och Ewald,  där åt vi middag rester från Margareta dan det va gott(a) vilken lyx det är när man är borta för sen blev det tårta, KAKOR OCH BULLAR IGEN hahah(AAA) Men sen blev det hemgång med läsning på tåget till Uppsala! och nu är jag hemma i stan och hör buller brak utanför konstant. Gaah allt som hänt i dag känns såååå avlägset:( Saknar alla redan, men jag hörde ryktas om att dem vuxna kanske skulle ordna nån grillkväll eller så och bara mysa gillart! Kan bara beskriva den dag med ord som härligt, vill tillbaks och såå mysigt ochb såklart mycket skratt!:D♥
/J
En bild på Ella och Axel från förra sommaren

släkt och vänner♥

JO, idag ska jag nämligen till mina sysslingar i västerljung! Ska bli riktigt kul eftersom att jag bara träffar dem öhum sällan så:D Jag moffa min moster Erika och kusse Louis ska ta tåget till västerljung. Så nu sitter jag och väntar på att det ska bli dax för mig att gå, vi skulle träffas runt halv tio så jag behöver inte vänta så länge till(Y)
Bjuder på en bild från hälsingland i sommar med amanda och sofia♥RSS 2.0