:D

Snart åker jag och Amanda iväg till Stockholm, är så himla taggad! Vi ska köa där ända till fredagen, vi har att vänta oss två kalla nätter..men sjut kul ska det bli! Och all kärlek till våra snälla föräldrar som har låtit oss göra det här, efter alla om och men.
Ha ha en väldigt gammal bild på oss.. :)

rainbow

Den här veckan är helt fullspäckad, har en massa att göra! Ikväll måste jag baka, vilket jag egentligen tycker är kul, fast inte nu när jag vet att jag kommer behöva baka långt in på natten. För att jag inte orkat gjöra det än. Sen på onsdag sak man till Stockholm och vara där i två nätter och resten det kommer bli historia.. + att jag har en massa att göra i skolan också, livet är inte lätt, ha ha, det där lät tungt..
Nu ska jag resa på mitt feta as och börja baka! Funderar på att göra fina muffins med fin glasyr på :)

Tumblr_ls8v73synx1r3hxino1_400_large

 


time flies

Time Flies med Lykke Li
Tiden flyger, det gör den verkligen. Den här veckan har gått så himla fort och alla andra tidigare veckor för den delen också. Det är redan fredag men inte ska man klaga för det.


11-10-13

Shake it out - florence and the machine
Jag är på ovanligt plugghumör idag för att vara jag, jag har fått himla mycket gjort [klappar mig på axeln].
Nu ska jag gå och borsta tänderna, det tar typ en kvart enligt min tandläkare så det är bäst att inte var trött när man borstar tänderna..sen ska jag kolla på andra avsnittet av greys för idag, trevigt trevligt säger natti nu (:

<3

En av de bästa sakerna jag vet är att kolla på gamla filmer med vackra filmstjärnor. Det är underbara mijöer, himla vackra kläder och för att inte glömma den ljuvliga musiken och ljudet som knastrar lite då och då.

10/10

Hejsan jag skriver här med jämna mellanrum ha ha. I helgen var det iallafall jättetrevligt var på surprice party för min faster som fyllde 40, hon visste ingenting och den festen var väldigt lyckad! Idag var jag och Amanda och Lisa på den årliga höstmarknaden jag hittade ingenting, men det är alltid mysigt att gå där och smaka på lite godis i stånden :) Nu ska jag plugga lite mera måsste skriva so..
fina bilder.


!

Sitter och hyperventilerar och skakar det har lungnat ner sig lite mera nu men i skolan då gjorde jag det bokstavligen jag blev så himla överlycklig!!!!!! Nämligen Robert Pattinson och Ashley Greene ska komma till sverige till hovet i stockholm! Jag håller på att dö av lycka här dem kommer att komma den 28 oktober!
I ”Breaking dawn – part 1” spelar Ashley Greene och Robert Pattinson adoptivsyskonen  Alice och Edward Cullen. Nu kommer de till Sverige.

1 oktober

pusta ut..nu är jag så trött. Idag och igår stod jag i min mosters monter på uppmässan och hjälpte till. Sen var det roligt att kolla i alla andras montrar äta deras godis och testa deras produkter och behandlingar. Jag testade en behandling med fiskar, jag kommer inte ihåg vad det heter. Men dem äter upp hudens döda hudceller och har en enzym i munnen som gör att händerna blir lena som babyrumpor, så nu har jag jättefina händer, ha ha.
Jag har missat det fina vädret vi har haft dem här dagarna hoppas det blir fint väder imorgon också.
Nu ska jag mysa ner mig med en varm filt och te och kolla på greys anatomy!

RSS 2.0