13/12

Älskar julen men då kommer det också med att man blir snuvig och känner sig hängig i den här vinterkylan. Åhh det bara rinner i näsan hela tiden :@ Igår var jag på Matildas dansuppvisning i musikens hus(munkarnas kloster som vissa andra säger). Det var jättefina danser speciellt gaga dolls och michael jackson dansen! Nu sitter jag och pluggar och försöker skriva svenska men det går inte så himla bra.
Idag är det ju faktiskt Lucia det var ju jättefint luciatåg på morgonen. Lucian var fin (som hon inte brukar vara ha ha) och det var ett traditionellt lucia tåg. Många år har dem ju velat spexa till det lite och göra det så modernt. Men jul är ju en tradition och inget nytt. Därför ska det gå till på det gamla viset, tycker jag.
Det är så mysigt att gå upp på morgonen när det finns varma lussebullar och fina goda pepparkakor till frukost. Kan det bli mysigar om man toppar det med risgrynsgröt med kanel och socker! Utanför för fönstret strålar solen och lyser upp den vita glittriga snön, vintern är nog den vackraste årstiden, inte sant? :)
mysiga norrtälje vintertid!

Kommentarer
Postat av: emma

Hoppas du blir bättre och kommer imorgon till skolan. Vi saknade dej ! <3

2010-12-13 @ 16:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0